Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj
Modeli

Udobje

OGREVAN VOLANSKI OBROČ

Zaradi ogrevalne funkcije vaše roke ne bodo nikoli več mrzle, ko jih boste v zimskih dneh položili na usnjen multifunkcijski volanski obroč. 

Dinamični nadzor podvozja (DCC)

SUPERB je opremljen s sistemom dinamičnega nadzora podvozja (DCC) in izbiro voznih programov. DCC omogoča vozniku, da vodljivost avtomobila prilagaja svojim željam. Programi Normal, Sport in Comfort vam omogočajo takorekoč 'a la carte' podvozje. 

Udobje

PERSONALIZACIJA IN IZBIRA VOZNEGA NAČINA

Program personalizacije vozniku omogoča indidvidualne nastavitve lastnosti avtomobila takoj ob aktivaciji avtomobila. Avtomobil prepozna uporabnika po ključu, s katerim je odklenil vrata, in prilagodi nastavitve, ki so shranjene v posameznem profilu.

Tripodročna klimatska naprava

Vsi v avtomobilu - voznik, sprednji potnik in potniki zadaj - lahko s tripodročno klimatsko napravo nadzorujejo temperaturo v svojem območju. 

Električno pomična vrata prtljažnika z navideznim pedalom odpiranja

Prtljažna vrata modela SUPERB je mogoče opcijsko opremiti tudi z električnim odpiranjem, in to preko daljinskega upravljalca, stikala v kabini ali na vratih. Avto pa je mogoče opremiti tudi z navideznim pedalom. Voznik le podstavi nogo pod zadnji odbijač, senzor zazna gibanje in sproži odpiranje. Navidezno pedalo in električno dvižna vrata delujeta s sistemom KESSY.

Ambientalna osvetlitev

Sami narekujete tempo svojemu življenju, in to ne glede na to, ali se vozite po poslovnih poteh ali pa uživate na družinskem izletu. Sedite in se v pričakovanju najbolj uživaških občutkov pogreznite v luksuzno okolje. Po zagonu motorja se intenzivnost osvetlitve premakne v 'vozni položaj'.  Tako imenovana 'oblikovalska osvetlitev' prilagaja intenzivnost osvetlitve preko infotainment sistema in tako ustvarja diskretno osvetlitev med vožnjo.

Prostornost

Uživajte v luksuzno odmerjenem prostoru za noge v prvi in drugi vrsti sedežev, ki priča o največjem notranjem prostoru v svojem razredu. Naj vaši se vaši potniki vozijo kar se da udobno.

 

Prtljažni prostor

Prtljažnik je še eden od impresivnih elementov tega modela, saj ponuja vsaj 625 litrov prostora - največ v svojem avtomobilskem razredu. S podiranjem zadnjih sedežev pa prostor v prtljažniku naraste na neverjetnih 1.760 litrov. 

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran