Modeli

Dinamični nadzor podvozja (DCC)

Nov Superb je prva ŠKODA, ki je opremljena s sitemom dinamičnega nadzora podvozja (DCC) in izbiro voznih programov. DCC omogoča vozniku, da vodljivost avtomobila prilagaja svojim željam: Normal, Sport, Comfort - skoraj tako kot 'a la carte' podvozje. 

Tripodročna klimatska naprava

Popolnoma nova generacija klimatskih naprav zagotavlja optimalno notranjo temperaturo. Vsi  v avtomobilu - voznik, sprednji potnik in potniki zadaj - lahko nadzorujejo temperaturo v svojem območju, tako da lahko tudi družina potuje povsem udobno. 

Električno pomična vrata prtljažnika z navideznim pedalom odpiranja

Prtljažna vrata modela Superb je mogoče opcijsko opremiti tudi z električnim odpiranjem, in to preko daljinskega upravljalca, stikala v kabini ali na vratih. Avto pa je mogoče opremiti tudi z navideznim pedalom za brezročno odpiranje. Voznik le podstavi nogo pod zadnji odbijač, senzor zazna gibanje in sproži odpiranje. Navidezni pedal in električno dvižna vrata delujeta s sistemom KESSY.

Ambientalna osvetlitev

Sedite in se v pričakovanju najbolj uživaških občutkov pogreznite v luksuzno okolje. Sami narekujete tempo svojemu življenju, in to ne glede na to, ali se vozite po poslovnih poteh ali pa uživate na družinskem izletu.

Po zagonu motorja se intenzivnost osvetlitve premakne v 'vozni položaj'.  Tako imenovana 'oblikovalska osvetlitev'  prilagaja intenzivnost osvetlitve preko infotainment sistema in tako ustvarja diskretno osvetlitev med potovanjem.

Prostornost

Uživajte v luksuzno odmerjenem prostoru za noge v prvi in drugi vrsti sedežev, ki priča o največjem notranjem prostoru v svojem razredu, in omogočite svojim potnikom potovati kar se da udobno.

 

Prtljažni prostor

Prtljažni prostor je še eden od impresivnih elementov tega modela, saj ponuja vsaj 625 litrov prostora - največ v svojem, srednjem avtomobilskem razredu. S podiranjem zadnjih sedežev pa prostor v prtljažniku naraste na neverjetnih 1.760 litrov. 

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj