Modeli

Hitri internet in Wi-Fi

Ta opcija je del sistema Columbus. Dostop do hitrega interneta (LTE) je mogoč z vstavljanjem SIM kartice za mobilni internet v režo v predalu na sopotnikovi strani. Vgrajena tehnologija Wi-Fi omogoča vsem potnikom dostop do brezžične internetne povezave na ločenih napravah. 

Upravljanje infotainment sistema na daljavo

ŠKODA ponuja novo aplikacijo, ki potnikom na zadnji klopi s pomočjo omrežja Wi-Fi in pametnega telefona ali tabličnega računalnika omogoča dostop do upravljanja navigacijskega in multimedijskega sistema Columbus. Z aplikacijo ŠKODA Media Command je mogoče sistemski prikaz priklicati na tablico ali pametni telefon in posamezne funkcije upravljati kar z aplikacijio.  

Bluetooth - prostoročno telefoniranje

Sistem za prostoročno telefoniranje zagotavlja varnost opravljanja klicev med vožnjo. Ob tem je na voljo tudi z možnostjo prenosa glasbenih datotek. Z izjemo infotainment sistema Swing je mogoče hkrati povezati do dve napravi, uporabljati glasovno upravljanje in pretvorbo SMS sporočil v govor. Sistem zna namreč prebrati dohodna sporočila, ki jih je mogoče s pomočjo zaslona tudi napisati.

PhoneBox

PhoneBox je poseben predal v osrednji konzoli za odlaganje mobilnih telefonov. Posebnost je ploščata antena na dnu predala, ki premore induktivno povezavo z zunanjo anteno. PhoneBox omogoča sprejemanje in vračanje klicev tudi takrat, ko je signal izjemno šibak

SmartLink

SmartLink podaja uporabniku informacijo o tem, kako je mogoče povezati pametni telefon z vgrajenim infotainment sistemom. Na voljo so namreč vmesniki MirrorLink, Apple CarPlay in Android Auto.

SmartGate

Stran SmartGate ponuja osnovne informacije o aplikacijah SmartGate in dostop do pomoči uporabnikom ali podstrani z vprašanji in odgovori (FAQs). Omogoča tudi neposredno povezavo do prenosa aplikacij.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj