Modeli
Meni

NOVI

SUPERB 𝗶V

Priključni hibrid z električnim dosegom do 62 km in skupnim dosegom do 930 km.
Path
Path

Za koga je ŠKODA SUPERB IV idealno vozilo? Za vse, ki se vozite po mestih in se hkrati odpravljate tudi na daljše poti. In za tiste, ki se z doma vsak dan vozite na delo v večja mesta. Za tiste, ki sicer razmišljate ekološko in racionalno, a hkrati povsem praktično. In za tiste, ki potrebujete velik prtljažnik in prostorno notranjost, tudi na zadnji klopi.  

 

FOTOGALERIJA: OGLEJTE SI NOVI ŠKODA SUPERB IV OD ZUNAJ IN OD ZNOTRAJ!

INFORMATIVNI IZRAČUN FINANCIRANJA

Vas zanimajo konkretni zneski mesečnega obroka in ostanka vrednosti ob izbranem pologu v primeru financiranja 1 %*, ki velja za vse modele znamke ŠKODA? Na povezavi spodaj lahko preverite, kako se glede na višino pologa spreminjajo posamezne vrednosti za plačilo, prav tako pa lahko z enim klikom pridobite informativno ponudbo za nakup želenega vozila pri izbranem trgovcu ŠKODA. 

ŠKODA SUPERB vam je lahko na voljo tudi brez pologa.

*Izračun mesečnega obroka velja v primeru sklenitve pogodbe o finančnem leasingu pri družbi Porsche Leasing SLO firma za leasing Ljubljana. Več na www.porscheleasing.si in hudobro.si. Akcija velja do preklica. Uvoznik si pridržuje pravico do sprememb cen, opreme in ostalih podatkov brez predhodnega obvestila. 

FINANČNI VIDIK E-MOBILNOSTI S SUPERBOM 𝗶V

Odločitev za priključnega hibrida je racionalna: priključni hibrid ŠKODA SUPERB iV vam je na voljo z ugodnim financiranjem ŠKODA 1%, ob nakupu pa lahko od Eko sklada prejmete 2000 evrov nepovratne subvencije. In tu se prihranki še ne končajo.

NEPRECENLJIVA 𝗶V IZKUŠNJA

Zjutraj kar prek telefona ob kavi vključite ogrevanje oziroma hlajenje vašega vozila. Ko sedete vanj, je v njem ravno prav toplo. V tišini se odpeljete, neslišno pospešujete in v glasbi uživate, ne da bi vas motil hrup motorja ... Tako lahko s svojim modelom SUPERB iV prevozite do 62 kilometrov, z enim samim polnjenjem baterije in bencinskega rezervoarja pa se lahko odpravite na do 930 kilometrov dolgo pot.

PRIKLJUČNOHIBRIDNI POGON

Napreden priključnohibridni pogonski sklop združuje najboljše iz sveta električnih in konvencionalnih motorjev ter tako zagotavlja ekološko sprejemljivo in dinamično vožnjo. Kakšne so njegove značilnosti?

Kaj prinaša "paket 𝗶V"?

Model SUPERB iV lahko naročite kot limuzino ali Combi ter s paketom opreme Ambition ali Style. Za zahtevnejše je tu luksuzna različica L&K ter športnejša Sportline. Vsi pa imajo skupne nekatere elemente, ki sestavljajo "paket iV".  Zunanji videz modela SUPERB  iV je sicer takorekoč enak konvencionalni različici. Preoblikovana maska je skoraj popolnoma zaprta in pod pokrovom skriva polnilno vtičnico.  

SIMPLY CLEVER TEHNOLOGIJA

Vrhunski svetlobni sistemi, da boste optimalno “videli in bili videni”.
Vozite udobno v harmoniji s prometom.
Vrhunski asistenčni sistemi za vašo varnost na poti.
Parkiranje in vožnja priklopnika vzvratno bosta lažja z ekskluzivnimi sistemi za pomoč vozniku.

ZADNJA GENERACIJA INFOTAINMENT SISTEMA

SUPERB iV je najbolj povezan SUPERB. Omogoča vam tudi, da na primer kar prek aplikacije na mobilnem telefonu polnite baterijo vašega vozila. 

 

MOTORJA

Pri pogonu sodelujeta bencinski štirivaljnik TSI s 115 kW (156 KM) in elektromotor s 85 kW (115 KM).

Polna moč 160 kW (218 KM) Moč
1,5 l/100 km, 14-14,5 kWh/100 km Kombinirana poraba
Samodejni menjalnik 6-stopenjski
pod 35 g/km Emisije CO2
224 km/h 7,7 s do 100 km/h

VPRAŠANJA IN ODGOVORI O IV POGONU

Odgovori na vaša vprašanja

Dimenzije SUPERB 𝗶V

Podrobnosti

Dimenzije SUPERB COMBI 𝗶V

Podrobnosti

REVIJA SIMPLY CLEVER

Zanimivo branje za vso družino.

Prenesi revijo