Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA SUPERB iV Asistenčni sistemi za udobje

PREDVIDLJIVI TEMPOMAT

Ta nova funkcija prilagodljivega tempomata lahko samodejno prilagodi nastavljeno hitrost avtomobila in se odzove na omejitve hitrosti. Ko na primer SUPERB iV zapusti avtocesto, sistem upočasni do omejitve hitrosti 90 km/h in v mestu na 50 km/h, nato pa jo pri odhodu iz mesta ponovno poveča na omejitev hitrosti na regionalki oziroma na avtocesti.

ŠKODA SUPERB iV Asistenčni sistemi za udobje

ASISTENČNI SISTEM ZA ZASTOJE

Ta sistem zagotavlja večjo varnost in udobje v prometnih zastojih in prometu. Asistenčni sistem za zastoje (Traffic Jam Assist) vključi v delovanje DSG prenosa prilagodljivi tempomat in sistem za nadzor voznega pasu, tako da se z njim »združita«.

ŠKODA SUPERB iV Asistenčni sistemi za udobje

POTOVALNI ASISTENT

Modul za obdelavo slik primerja skenirane slike z navigacijskimi podatki. Sistem obdeluje znake za omejitev hitrosti, znake za prepoved prehitevanja in kakršna koli dodatna navodila ter s tem povezane znake za varnostno razdaljo in jih nato prikaže vozniku.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran