Modeli

ŠKODA SUPERB iV Enostavno parkiranje

TRAILER ASSIST

Bi radi kupili novo prikolico, toda vzvratna vožnja s priklopnikom je za vas nočna mora? Trailer Assist prevzame nadzor in pomaga pri počasni vožnji vzvratno s prikolico. Vse, kar morate storiti, je usmerjati priklopnik v pravo smer, nadzorovati plin in zavoro. Enostavno!

ŠKODA SUPERB iV Enostavno parkiranje

PARKIRNI ASISTENT

Park Assist samodejno vodi avtomobil v prečna parkirna mesta (naprej in nazaj) ter v in iz vzporednih parkirnih mest. Sistem vam pomaga s samodejnim izvajanjem optimalnih premikov volana za parkiranje znotraj označevalnih linij parkirnega prostora. Voznik mora le nadzorovati pedal plina in zavirati.

ŠKODA SUPERB iV Enostavno parkiranje

SISTEM NADZORA PARKIRNE RAZDALJE Z ASISTENTOM MANEVRIRANJA

Sistem opozarja na nevarnost trka z ovirami pri parkiranju, podatke pa dobiva od senzorjev okoli avtomobila, voznih parametrov in kota volana. Da bi se izognili situacijam, ko morda ne boste pravočasno zavirali ne glede na opozorila o razdalji, ima SUPERB iV tudi funkcijo Maneuver Assist, ki ustavi avtomobil, da prepreči trčenje.

ŠKODA SUPERB iV Enostavno parkiranje

VZVRATNA KAMERA

Ko je menjalnik v položaju vzvratne prestave, se vključi kamera na prtljažnih vratih, slika pa se prikaže na zaslonu infotainment sistema. Dinamične vodilne linije na sliki kažejo smer, v kateri bi vozilo šlo s trenutnim položajem volana, ali označijo, kdaj ga je treba obrniti.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran