Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA SUPERB iV Praktičen in prostoren prtljažnik

PRENOSNA LED SVETILKA

ŠKODA SUPERB je na voljo s snemljivo LED svetilko v prtljažniku. Prav pride večkrat, kot si morda mislite.

ŠKODA SUPERB iV Praktičen in prostoren prtljažnik

MREŽICE V PRTLJAŽNIKU

Zahvaljujoč spretno zasnovanemu sistemu mrežic, kljukic in polic v prtljažniku ni potrebe po sklepanju kompromisov. Prtljažne mrežicee z varovalnimi kavlji preprečujejo premikanje manjših predmetov po prtljažniku.

ŠKODA SUPERB iV Praktičen in prostoren prtljažnik

PRENOSNA VREČA ZA SMUČI

Smučarska vreča je koristen pripomoček za vaše zimske športne dogodivščine. Pritrjena je z varnostnim pasom in ostane na svojem mestu tudi med nenadnimi spremembami gibanja avtomobila.

ŠKODA SUPERB iV Praktičen in prostoren prtljažnik

ELEKTRIČNA PRTLJAŽNA VRATA

Prtljažna vrata modela ŠKODA SUPERB lahko opcijsko odpirate s pritiskom na stikalo ob voznikovem sedežu, z daljinskim upravljalnikom na ključu, s pritiskom na stikalo na prtljažnih vratih ali potegom kljuke na prtljažnih vratih.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran