Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj
Modeli

ZA TISTE, KI KOLESARITE, ZAČNITE!

TOUR DE FRANCE 2017 JE TUKAJ!

Ker je bila tudi znamka ŠKODA rojena na kolesu, ponosno obeležujemo 14. obletnico uradnega partnerstva s kolesarsko dirko Tour de France, kjer smo hkrati tudi pokrovitelj znamenite Zelene majice od leta 2015. S tem le nadaljujemo ponosno podporo kolesarskemu športu širom po svetu.

Prestižna dirka, ki poteka med 1. in 23. Julijem in na kateri kolesarji prevozijo 5,340 kilometrov v 21. etapah, poteka med Duesseldorfom in Parizom, ŠKODA pa bo na dirki prisotna ves čas! Poleg tega, da bodo vseskozi na voljo sveže novice, bodite pozorni tudi na nagradno igro in na test kolesarskih osebnosti. Če boste vseskozi z nami, boste lahko osvojili zanimive nagrade, kot na primer podpisano Zeleno majico ali celo ogled dirke Tour de France in še kaj!

ZA ROKERJE IN KOLESARJE

Letos je kolesarska družina Vélo poudarila svoj kolesarski duh v novem filmu, ki ga je podprla kultna pesem rock skupine Queen 'Bycicle race'! Ne glede na to, kakšen kolesar ste, sedite na kolo, začnite poganjati pedala, poslušajte dobro glasbo in - kolesarite.

OBSTAJAJO KOLESARSKE OSEBNOSTI? PRAV GOTOVO. TA TEST VAM BO RAZKRIL, KAKŠEN KOLESAR PRAVZAPRAV STE!

Ali ste ležerni začetnik ali morda adrenalinski gorski kolesar? Odgovorite na nekaj vprašanj...

PRIKOLESARITE SI KAKŠNO ZANIMIVO NAGRADO!

Na letošnjem Touru bo vsekakor več zmagovalcev. Sodelujte v tej nagradni igri in osvojite nekaj izjemnih nagrad!

POKAŽITE NOGE, KI OBRAČAJO PEDALA!

Vsi smo že doživeli kaj podobnega: Prezgodaj je. Preveč mokro je. Premrzlo. Toda za prave kolesarje ni ovir. Pravi kolesarji peljejo naprej. Oglejte si ganljiv film o tistih, ki so kolesarili mimo vseh izgovorov in nam povejte, če je uspelo tudi vam.

STEPHEN ROCHE, AVTOMOBILI TOURA IN ŠE VEČ

Spremljajte tempo dirke s stranjo WeLoveyCycling.com, ki prinaša novosti in članke z dirke Tour de France. Berite o najbolj zanimivih etapah, o zanimivih dejstvih in kdo bo po mnenju strokovnjakov zmagovalec dirke.

PREKOLESARITE SOCIALNE MEDIJE Z NAŠO POSEBNO IZDAJO APLIKACIJE ŠKODAJIS!

Naša nova aplikacija ŠKODAJIS predstavlja cel kup tematskih kolesarskih GIF tem, ki bodo vaše pogovore in klepete naredile bolj kolesarske!

SPREMLJAJTE VSE NOVICE IN POSEBNOSTI S TOUR DE FRANCE IN SODELUJTE V NAGRADNI IGRI!

Prenesite si uradno aplikacijo Tour de France 2017, ki jo predstavlja ŠKODA. Ta aplikacija, ki je resnično namenjena kolesarskim navdušencem, prinaša vse najpomembnejše informacije o dirki v realnem času neposredno na vaš telefon in/ali tablični računalnik in ponuja dostop do nagradne igre ŠKODA.

KOLESARSKA KOLEKCIJA ŠKODA 2017

Strast do kolesarjenja stoji za ustanovitvijo naše znamke leta 1895. In čeprav je od takrat minilo več kot 120 let, naše navdušenje nad "svetom dveh koles" ni prav nič manjše. Naši novi izdelki in inovacije za leto 2017 jasno govorijo o tem.