Modeli
Meni

TOUR DE FRANCE 2018 Škoda je ponosni sponzor dirke vse od leta 2004.

o

Škoda – PONOSNI SPONZOR TOUR DE FRANCE

Dolgo pred avtomobili je Škoda izdelovala kolesa. Pravzaprav smo se rodili na kolesu. Odtlej smo kolesarjem vedno na voljo. Letos obeležujemo 15. obletnico sponzorstva dirke Tour de France, prav tako pa smo bili že četrtič ponosni sponzor zelene majice za najboljšega šprinterja.

Srce naše logistične mreže je rdeči Superb, iz katerega smo naredili mobilni komandni center, od koder direktor dirke vodi Tour.

Organiziranje takšnega dogodka zahteva ogromno naporov. Svojo predanost in ljubezen do kolesarjenja smo dokazali s floto več kot 300 vozil, ki so bila v pomoč kolesarjem in so zagotavljala, da je celotna dirka nemoteno tekla.

Škoda in Tour de France

Škoda – KOLESARJEM SMO VEDNO NA VOLJO

VOZILA Škoda SO NAREJENA ZA KOLESARJE

Radi kolesarimo, to je dejstvo. Ta ljubezenska zgodba na dveh kolesih se je začela pred 120 leti, ko sta ustanovitelja Laurin in Klement ustvarila serijo inovativnih koles. Z napredkom tehnologije sta začela izdelovati tudi avtomobile, a vez s svetom kolesarstva se ni nikoli pretrgala.

Vozila Škoda so opremljena z velikim prtljažnikom, možnostjo štirikolesnega pogona, VarioFlex sedeži in dopolnilno opremo, kot so nosilci za kolesa in zaščita pred blatom. Naši modeli so popolnoma povezani z zemljevidi in kolesarskimi aplikacijami ter narejeni tako, da kolesarje odpeljelo povsod, kamor želijo. Naj gre za občasne kolesarje ali vrhunske profesionalce, avtomobili in kolesa pri znamki Škoda preprosto sodijo skupaj.

KOLESARSKA KOLEKCIJA Škoda

Izberite najbližjega trgovca Škoda in povprašajte po kolesarskih dodatkih, kolesih, opremi in slavni zeleni majici.

WE LOVE CYCLING

Radi kolesarite? Odkrijte spletni medij, ki vam prinaša zanimive zgodbe, odlične posnetke in reportaže iz sveta kolesarjenja.