Modeli
Meni
Path 2@2x

DIRKA PO FRANCIJI 2021 PONOSNI PARTNER LE TOUR DE FRANCE SMO OD LETA 2004.

k

Ste se kdaj vprašali, kaj ima ŠKODA s kolesarstvom, da že 18 let zapored sponzorira največjo in najbolj zahtevno kolesarsko dirko, legendarni Le Tour de France?

Odgovor je logičen: pred avtomobili smo izdelovali motocikle, pred motocikli pa kolesa! Res je, ustanovitelja Vaclav Laurin in Vaclav Klement sta leta 1895 v Mladi Boleslav odprla svojo delavnico koles, iz katere se je deset let kasneje pripeljal prvi avtomobil! In ostalo je - zgodovina. V nadaljevanju predstavljamo floto vozil znamke ŠKODA, ki sodeluje na Touru, na čelu z rdečim direktorjevim avtomobilom, modelom SUPERB iV, ki se mu je lani pridružil tudi čisto električni ENYAQ iV; pišemo o majicah, za katere se na tej dirki borijo kolesarji; ter preštevamo kalorije in litre, ki jim pomagajo preživeti te naporne tri tedne!

 

ŠKODA predstavlja: Aplikacija Tour de France 2021

Bodite del družine. Z aplikacijo TDF 2021 v realnem času sledite svojim najljubšim kolesarjem! 

DEL KOLESARSKE DRUŽINE SMO od leta 1895

Tour de France pa sponzoriramo od leta 2004

ŠKODA se je pred več kot 125 leti "rodila" na dveh kolesih in vse odtlej skrbimo za veliko svetovno kolesarsko družino. To nam je v krvi. V našem dednem zapisu. Sponzorstvo dirk Le Tour de France, L'Etape du Tour, Paris-Roubaix, Liege-Bastogne-Liege, La Fleche Wallone, Paris-Nice, Criterium du Dauphine in La Vuelta a España je odraz naše strasti do športa in poklon naši dediščini. Poklon največji družini, kar jih je: kolesarjem.

Odkrijte, kaj nas povezuje

Ni pomembno, od kod prihajate. Če ste radi na dveh kolesih, smo v sorodu. Ste torej del naše družine?

Pozor: kolesarji na cesti!

Nevarnosti ne prežijo le na profesionalne kolesarje med vrtoglavimi spusti na Touru ali na kronometrih na Vuelti. Nevarna je tudi vsakdanja pot v službo. Preverite, kako lahko na dveh kolesih ostanete varni - in katera pravila morate za varnost kolesarjev upoštevati, ko ste za volanom.

Kolesa ŠKODA 2020

Če so vam všeč naša vozila na štirih kolesih, kliknite tukaj in preverite še dvokolesno ponudbo ŠKODA. Navdušeni boste!