Modeli
Meni
Path 2@2x

TOUR DE FRANCE 2021 GLAVNI PARTNER DIRKE PO FRANCIJI SMO ŽE OD LETA 2004

k

Med tritedensko dirko, katere sponzor je ŠKODA letos že 18. leto zapored, bo 184 kolesarjev odpeljalo 21 zahtevnih etap in do ciljne črte 18. julija na pariških Elizejskih poljanah prevozilo skupaj kar 3417,5 kilometrov. Tam bo najboljši lahko dvignil v zrak pokal, ki ga tudi tokrat v sodelovanju s češkimi mojstri kristala oblikujejo dizajnerji znamke ŠKODA, najboljši šprinter dirke pa bo oblekel zeleno ŠKODA majico. 

V članku na povezavi spodaj preverite vozila znamke ŠKODA, ki sodelujejo na Touru, na čelu z rdečim direktorjevim avtomobilom, modelom SUPERB iV, ki se mu je lani pridružil še čisto električni ENYAQ iV; spoznajte pomen majic, za katere se na tej dirki borijo kolesarji; ter skupaj z nami preštejte kalorije in litre, ki jim pomagajo preživeti te naporne 3 tedne!

 

Spomnimo se skupaj vseh čudovitih trenutkov in občutkov ponosa in sreče na Touru 2020!

ŠKODA predstavlja: Aplikacija Tour de France 2021

Bodite del družine. Z aplikacijo TDF 2021 v realnem času sledite svojim najljubšim kolesarjem! 

DEL KOLESARSKE DRUŽINE SMO od leta 1895

Tour de France pa sponzoriramo od leta 2004

ŠKODA se je pred več kot 125 leti "rodila" na dveh kolesih in vse odtlej skrbimo za veliko svetovno kolesarsko družino. To nam je v krvi. V našem dednem zapisu. Sponzorstvo dirk Tour de France, L'Etape du Tour, Paris-Roubaix, Liege-Bastogne-Liege, La Fleche Wallone, Paris-Nice, Criterium du Dauphine in La Vuelta a España je odraz naše strasti do športa in poklon naši dediščini. Poklon največji družini, kar jih je: kolesarjem.

Odkrijte, kaj nas povezuje

Ni pomembno, od kod prihajate. Če ste radi na dveh kolesih, smo v sorodu. Ste torej del naše družine?

Pozor: kolesarji na cesti!

Nevarnosti ne prežijo le na profesionalne kolesarje med vrtoglavimi spusti na Touru ali na kronometrih na Vuelti. Nevarna je tudi vsakdanja pot v službo. Preverite, kako lahko na dveh kolesih ostanete varni - in katera pravila morate za varnost kolesarjev upoštevati, ko ste za volanom.

Naj se vam nikar ne zgodi tole!

Raztresenost je nekaj, kar imamo skupnega vozniki, kolesarji in pešci. In ravno zato, ker nismo pozorni na dogajanje na cesti, pride do številnih prometnih nesreč. Kako bi se morali obnašati v prometu in kako nam lahko pri tem pomaga sodobna tehnologija?