Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

Rojeni na kolesu

Več
k

KAR SE JE ZGODILO LETA 1895, NI OSTALO V LETU 1895.

Kaj storiš, ko ne moreš dobiti, kar hočeš? Poiščeš način, da se to zgodi. To sta leta 1895 storila naša ustanovitelja. Ko nista našla kolesa, kakršnega sta si želela - sta ustvarila svojega.

Tako se je naša pot začela z brado in kolesom. In kot je pri vseh dobrih idejah v navadi, je tudi ta rasla in se razvijala. Iz dveh koles so nastala štiri. Še danes spoštujemo naše dvokolesne korenine in podpiramo kolesarske dogodke po vsem svetu. Tudi Tour de France. 

Pridružite se ljubezni do kolesarjenja na WeLoveCycling.com.

POVEZANE VSEBINE

Kako je videti strast?

15 lastnikov starodobnikov ŠKODA in njihova zgodba.

Kdo mi je ukradel kolo?

Evropsko prvenstvo v kraji koles. 

Kdo je Carlo Monte?

Koktejl hitrosti in sloga.