Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

Zgodba o krilati puščici

Več
k

 

Ne pustite se zmesti pazniku Škodinega muzeja in se s klikom na spodnji video zapeljite v svet krilate puščice z ustanoviteljema, Vaclavom Laurinom in Vaclavom Klementom. Pozor: divje bo!

Preberite več o tem, kdo je bil Indijanec, katerega perjanica in puščica sta se znašli v logotipu, kako se je logotip sploh razvijal in zakaj je modro zamenjala zelena. Škodina zelena.