Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

Puščica z Aljaske

Več
k

 

Od županje do gasilcev, ribičev, surferjev - vsi na otoku Kodiak so iskali ime za naš novi SUV. Morda to res ni bilo posebej enostavno, bilo pa je precej zabavno. Oglejte si video in presodite sami!

Gostoljubni domačini otoka ob južni obali Aljaske so z navdušenjem sprejeli glavno vlogo v tej naši novi avanturi. Konec koncev, kako pogosto te kak velik avtomobilski proizvajalec vpraša, kako naj poimenuje svoj najnovejši model?     

 

Vas zanimajo cene in oprema novega Karoqa? Prijavite se in sporočili vam bomo takoj, ko bo znano več. Prenesete si lahko tudi predprodajno brošuro.

POVEZANE VSEBINE

Zgodba o krilati puščici

Kaj imajo Indijanci in njihove puščice z znamko ŠKODA?

Kako dobi ideja obliko?

Pojdimo na pot v svet avtomobilskega dizajna.

Kako je videti prihodnost?

Sprehodimo se okoli koncepta Vision S