Informacije za stranke 21.12.2016

 

Spoštovani,

pred časom ste bili obveščeni, da koncern Volkswagen intenzivno preiskuje neskladja programske opreme, ki je bila vgrajena v nekatere dizelske motorje.

Junija 2016 smo začeli z izvajanjem servisnega ukrepa. Naš cilj je bil, da se v več valovih do konca leta 2016 posodobi programska oprema vseh omenjenih vozil.

Servisni ukrepi za omenjena vozila znamke Škoda so bili razviti in predstavljeni homologacijskem organu VCA (Vehicle Certification Agency) iz Velike Britanije. Trenutno smo v tesnih stikih z britanskimi organi in pričakujemo, da bomo kmalu lahko začeli izvajati servisne ukrepe še za preostale modele vozil.

Da bi ugotovili, ali je bila v vaše vozilo vgrajena omenjena programska oprema, vas prosimo, da se obrnete na vašega pooblaščenega Škoda partnerja ali pokličete naš Kontaktni center Porsche Slovenija. Izpolnite lahko tudi obrazec za spletno povpraševanje na povezavi ŠKODA Diesel Campaign app.

Ko bo pripravljena različica programske opreme za vaše vozilo, vas bomo povabili, da se dogovorite za servisni termin pri pooblaščenem Škoda partnerju.

Zagotavljamo vam, da zaupanje naših strank in javnosti je in še vedno ostaja naša najpomembnejša vrednota. Globoko obžalujemo nastalo situacijo. Pomembno je, da je vaše vozilo tehnično varno in primerno za vožnjo ter da ga lahko brez kakršnihkoli omejitev uporabljate v cestnem prometu.

Znamka Škoda bo prevzela polno odgovornost in krila stroške izvedbe potrebnih tehničnih ukrepov.

 

Hvala za razumevanje!

 

 

 

* Družba ŠKODA AUTO si pridržuje pravico do spremembe časovnega načrta.

Porsche Slovenija d.o.o.,
Kontaktni center
Bravničarjeva 5
1000 Ljubljana

E-mail: podpora.strankam(kwfat)porsche(kwfdot)si 

Brezplačni telefon za vprašanja povezana s tematiko o dizelskih motorjih - 080 8846 

Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj