ASISTENCA ŠKODA. VEDNO Z VAMI.

Asistenca ŠKODA - jamstvo* mobilnosti vam zagotavlja hitro in zanesljivo pomoč na cesti, štiriindvajset ur na dan in v vseh evropskih državah. Manjša popravila bomo opravili kar na kraju samem, tako da bo vaš ŠKODA za vožnjo pripravljen v najkrajšem času. V primeru večjih popravil vam bomo nadaljevanje poti omogočili z nadomestnim vozilom ali javnim prevozom. Tako boste ostali mobilni tudi takrat, ko bomo skrbeli za vaše vozilo ŠKODA.


Asistenca ŠKODA - jamstvo* mobilnosti velja za celo življenjsko dobo vašega vozila, saj se podaljšuje z vsakim servisnim pregledom, ki je opravljen na pooblaščenem servisu ŠKODA v Sloveniji ter v skladu z Navodili za uporabo in Servisno knjižico.

V VAŠI BLIŽINI, KO NAS POTREBUJETE.

1.       Pomoč v primeru okvare

V primeru okvare vozila vam bomo takoj priskočili na pomoč. Manj zahtevna popravila, s katerimi bomo vaše vozilo usposobili za vožnjo, so brezplačna.

2.       Vleka vozila

Če bodo na vašem vozilu ŠKODA potrebna zahtevnejša popravila, ki jih na kraju samem ne bo mogoče takoj odpraviti, vam bomo organizirali brezplačno vleko do najbližjega pooblaščenega servisa ŠKODA.

3.       Nadomestno vozilo

Če vozila ne bo mogoče še v istem dnevu usposobiti za vožnjo, vam bomo zagotovili uporabo nadomestnega vozila brez omejitve števila prevoženih kilometrov - do 3 dni.

4.       Nadaljevanje poti z javnim prevozom

V primeru, da želite pot do zastavljenega cilja vendarle nadaljevati, vam bomo krili stroške javnega prevoza (vlak, avtobus) do vrednosti 250€.

5.       Taksi

Izberete lahko tudi nadaljevanje poti s taksi službo. V tem primeru bomo za vas poklicali taksi ter krili stroške do višine 40€.

6.       Nočitev v hotelu

Če bo vaše potovanje začasno prekinjeno zaradi popravila vozila, bomo za voznika in sopotnike uredili bivanje v hotelu (***) in krili stroške ene nočitve z zajtrkom.

7.       Vračanje popravljenega vozila

Če ob okvari vozila ne morete počakati na popravilo, ga bomo pripeljali na vaš dom ali počitniško destinacijo. Svoje vozilo lahko na pooblaščenem servisu ŠKODA prevzamete tudi sami. Povrnili vam bomo stroške do višine 500€.

8.       Pomoč pri manjših težavah

V pomoč vam bomo pri manjših težavah, kot so izpraznjen akumulator, menjava poškodovanega kolesa, pomanjkanje motornega olja, hladilne tekočine ali goriva - do največ 100€. Prav tako vam krijemo stroške za pomoč na cesti oziroma morebitno vleko vozila zaradi točenja napačnega goriva ali vozila, opremljenega s kompletom za popravilo pnevmatik, če vozila sami ne morete usposobiti za vožnjo.

9.       Storitve v primeru nezgode

Če je vaše vozilo poškodovano v prometni nezgodi na območju Slovenije, bomo poskrbeli za brezplačni prevoz vozila do vašega izbranega servisa ŠKODA, kjer bo opravljeno popravilo. V primeru nezgode v tujini bomo vaše vozilo odpeljali na želeno lokacijo. Storitev v tujini ni brezplačna.

 

/ Storitve Asistence ŠKODA - jamstva mobilnosti izvaja AMZS po naročilu družbe ŠKODA S.A.

/ Nekatere storitve niso na voljo v vseh državah. V takšnem primeru za povračilo stroškov kontaktirajte izbrani pooblaščeni servis ŠKODA. 

*Opozorilo: Jamstvo v predmetni ponudbi ne pomeni garancije v smislu Obligacijskega zakonika (OZ) in Zakona o varstvu potrošnikov (ZVPot), pač pa pomeni zgolj ime produkta, ki predstavlja pogodbene obveznosti partnerja ŠKODA.

Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj