Zaščita vaše zasebnosti pri obisku naše spletne strani www.skoda.si nam je zelo pomembna. Zato vas bomo v nadaljevanju podrobno seznanili z obdelavo osebnih podatkov. Za varstvo podatkov te spletne strani je odgovorno podjetje  PORSCHE SLOVENIJA, d.o.o. kot veletrgovec za Škoda Slovenija. Podjetje PORSCHE SLOVENIJA, d.o.o. se pri uporabi in obdelavi osebnih podatkov strogo drži veljavnih določil glede varstva podatkov. Podjetju PORSCHE SLOVENIJA, d.o.o. pripada pravica do uporabe osebnih in anonimnih podatkov ob upoštevanju v nadaljevanju opisanih pravic posameznikov v zakonsko dopustnem obsegu.

 

Ta izjava o varstvu podatkov velja samo za spletno stran www.skoda.si in z njo povezane podstrani in strani na poddomenah skoda.si (skupajnaprej.skoda.si, superb.skoda.si, octavia.skoda.si, rapid.skoda.si, testiraj.skoda.si, dozivi.skoda.si, vip.skoda.si, poroka.skoda.si), ter strani, (https://cc.porscheinformatik.com/cc-si/sl_SI_Škoda/C/models; https://cc.porscheinformatik.com/sl-si/sl_SI_Škoda/C/), kakor tudi strani (www.hudobro.si, www.simplyclever.si, https://colours.simplyclever.si), ne pa tudi za spletne strani, ki jih nadzorujejo in upravljajo tretje osebe. Preverite izjave o varstvu podatkov spletnih strani, ki jih nadzorujejo in upravljajo tretje osebe, saj so te spletne strani izven našega nadzora in podjetje Porsche Slovenija d.o.o. ni odgovorno za njihovo vsebino in ukrepe glede varstva podatkov. 

 

[1.] Varnost podatkov

[1.1] Podjetje PORSCHE SLOVENIJA, d.o.o. je za zaščito vaših podatkov sprejelo ustrezne tehnične in organizacijske ukrepe, ki vaše podatke med drugim ščitijo pred izgubo, zlorabo ali nepooblaščenim dostopom. Sprejeti ukrepi se redno preverjajo in nenehno prilagajajo stanju tehnike.  Če pride do kršitve varstva vaših osebnih podatkov, ki predvidoma pomenijo veliko tveganje za vaše pravice in svoboščine, vas bomo o tem nemudoma in po možnosti v 72 urah obvestili.

[1.2] Upoštevajte, da ste sami odgovorni za varno hrambo in varovanje tajnosti svojih uporabniških podatkov ali gesel, ki so vam bila predana ali posredovana. 

 

[2.] Uporaba s strani mladoletnih oseb

[2.1] Treba je opozoriti, da lahko vse obdelave osebnih podatkov uporabljajo izključno osebe, ki so dopolnile 15 let. Uporaba sistemov in orodij in s tem povezana obdelava podatkov uporabnikom pod to starostno mejo nista dovoljeni brez odobritve staršev/skrbnikov. Če bi kljub temu prišlo do takšne obdelave podatkov, jo bomo ustavili takoj, ko izvemo zanjo. 

 

[3.] Zbiranje in obdelava osebnih podatkov

 

[3.1] Podatki, ki jih posredujete vi

Osebne podatke obdelujemo samo v skladu z veljavnimi določili glede varstva podatkov. Ko si z nami dopisujete ali na naši spletni strani izpolnite obrazec s podatki, se strinjate, da se podatki, ki jih navedete v posameznem obrazcu, obdelujejo za spodaj opisane namene (glejte točki [5.] in [6.]). 

[3.2.] Podatki, ki jih zbiramo mi 

Ko obiščete našo spletno stran, so osebni podatki tehnično samodejno zajeti na podlagi piškotkov. Več informacij o piškotkih, ki se uporabljajo na naši spletni strani, najdete pod točko [7.] ter v naši Smernici za piškotke.

 

[4.] Partnerji 

Družba PORSCHE SLOVENIJA, d.o.o. ne izvaja vseh obdelav osebnih podatkov sama, temveč ob podpori profesionalnih partnerjev, in sicer podjetij Porsche Informatik GmbH s sedežem v Salzburgu, PM, poslovni mediji d.o.o. s sedežem v Ljubljani, twyn group GmbH s sedežem v Welsu in podjetje Vivid Planet Software GmbH s sedežem v kraju Henndorf am Wallersee, ki delujejo po naročilu družbe PORSCHE SLOVENIJA, d.o.o.. Partnerji, ki so bili skrbno izbrani, z ustreznimi tehničnimi in organizacijskimi ukrepi skrbijo za to, da se obdelava vaših podatkov izvaja v skladu z določbami o varstvu podatkov in je zagotovljena zaščita vaših pravic. Partnerji posredovanih osebnih podatkov ne smejo uporabljati za lastne ali reklamne namene ali jih posredovati tretjim osebam. 

Poleg tega tudi podjetje PORSCHE SLOVENIJA, d.o.o. podatkov ne posreduje tretjim osebam, npr. podjetjem, ki se ukvarjajo z zbiranjem naslovov, ali podjetjem, ki izvajajo direktno oglaševanje.

 

[5.] Obdelava podatkov, za katero ni potrebna privolitev 

Podrobne informacije o obdelavi podatkov, za katero ni potrebna privolitev, najdete v naslednjem seznamu. 

Spletna rezervacija

 • Na spletni strani lahko rezervirate vozilo. Ko oddate obrazec za rezervacijo, se obdelajo vaši osebni podatki kategorij* (izbran avtomobil, kontaktni in identifikacijski podatki, informacije o izbranem trgovcu). Obstajata dve možnosti rezervacije. S povezavo na portal za stranke carLOG, s čimer se vaši osnovni podatki kategorije* (kontaktni in identifikacijski podatki) prikličejo neposredno iz carLOG-a. Ali pa s prijavo gosta, s čimer se vaši navedeni podatki avtomatizirano obdelajo.
 • Za izvedbo avtorizacije se vaši podatki posredujejo ponudniku plačilnih storitev Six Payment Services. V primeru izvedene rezervacije vozila prejmete avtomatizirana e-poštna obvestila.
 • Namen: sklenitev dogovora za spletno rezervacijo vozila, ki predstavlja predpogodbeno poslovno razmerje.
 • Utemeljitev: izvrševanje pogodbe oz. izvedba predpogodbenih ukrepov na vašo zahtevo.
 • Čas hrambe: 7 let; če se poizvedba ne konča s sklenitvijo kupoprodajne pogodbe, se vaši podatki najpozneje po 2 mesecih izbrišejo.

*Natančna podatkovna polja: nagovor, naziv, ime, priimek, podjetje, ulica, hišna številka, poštna številka, kraj, e-pošta, izbrani trgovec, telefonska številka, rezervirano vozilo. 

 

Splošni kontaktni obrazec

 • S pomočjo kontaktnega obrazca lahko preko spletnih medijev oddate svoje vprašanje. Kontaktni obrazec (informacijski material o modelih, nakupu vozila, financiranju vozila, poizvedba glede servisnega termina, dopolnilna oprema, pohvala in kritika, drugo): Ko oddate posamezni kontaktni obrazec, se obdelajo vaši osebni podatki kategorij* (podatki o vozilu, kontaktni in identifikacijski podatki, izbrane storitve, informacije o izbranem trgovcu in besedilo vaše poizvedbe). 
 • Namen: odgovor na vašo poizvedbo
 • Utemeljitev: Upravičeno zanimanje za obdelavo in zanesljiv odziv na vaše individualne poizvedbe.
 • Čas hrambe: 36 mesecev

*Natančna podatkovna polja: Besedilo poizvedbe, znamka, model vozila, registrska oznaka, št. prevoženih kilometrov, številka šasije, prva registracija, kontaktna oseba v poslovalnici, nagovor, naziv, ime, priimek, podjetje, ulica, poštna številka, kraj, država, telefon, dosegljivost (od/do), telefaks, e-pošta, kontaktna oblika, izbrana storitev (popravilo vozila zaradi prometne nesreče/popravilo/servis), želeni termin (datum/čas), tip stranke (stalna stranka, nova stranka)

Opcijska polja nam omogočijo boljše razumevanje vaše poizvedbe in pripravo prilagojenega odziva.

 

Testna vožnja

 • Če individualno konfigurirate vozilo ali izberete novo prisotno vozilo, imate še dodatno možnost, da se dogovorite o testni vožnji. Ko oddate kontaktni obrazec za testno vožnjo, se vaši osebni podatki kategorij* (podatki o vozilu, kontaktni in identifikacijski podatki) obdelajo in posredujejo izbranemu trgovcu. 
 • Namen: Priprava in izvedba testne vožnje.
 • Utemeljitev: izvrševanje pogodbe oz. izvedba predpogodbenih ukrepov na vašo zahtevo.
 • Čas hrambe: 60 dni

*Natančna podatkovna polja: Model vozila, želeni termin, zanimanje za nakup novega vozila, kontaktna oblika, nagovor, naziv, ime, priimek, poštna številka, telefon, e-pošta.

Opcijska polja nam omogočijo boljše razumevanje vaše poizvedbe in pripravo prilagojenega odziva.

 

Takoj razpoložljiva nova vozila 

 • Ko oddate kontaktni obrazec za poizvedbo vozil na zalogi, se vaši osebni podatki kategorij* (podatki o vozilu, kontaktni in identifikacijski podatki) obdelajo in posredujejo izbranemu trgovcu. 
 • Namen: Priprava in izvedba nakupa vozila na zalogi.
 • Utemeljitev: izvrševanje pogodbe oz. izvedba predpogodbenih ukrepov na vašo zahtevo.
 • Čas hrambe: 36 mesecev 

*Natančna podatkovna polja: Zanimanje za testno vožnjo, prehod na novo vozilo, kontaktna oblika, nagovor, naziv, ime, priimek, podjetje, ulica, poštna številka, kraj, telefon, dosegljivost (od/do), e-pošta. 

Opcijska polja nam omogočijo boljše razumevanje vaše poizvedbe in pripravo prilagojenega odziva.

 

Web Car Configurator (CC)

 • Ko oddate kontaktni obrazec za konfiguracijo, se vaši osebni podatki kategorij* (podatki o vozilu, kontaktni in identifikacijski podatki) obdelajo in posredujejo izbranemu trgovcu. 
 • Namen: Priprava in izvedba nakupa novega vozila.
 • Utemeljitev: izvrševanje pogodbe oz. izvedba predpogodbenih ukrepov na vašo zahtevo.
 • Čas hrambe: 36 mesecev 

*Natančna podatkovna polja: Zanimanje za testno vožnjo, prehod na novo vozilo, kontaktna oblika, nagovor, naziv, ime, priimek, podjetje, ulica, poštna številka, kraj, telefon, dosegljivost (od/do), e-pošta. 

Opcijska polja nam omogočijo boljše razumevanje vaše poizvedbe in pripravo prilagojenega odziva.

 

Moj seznam 

 • Pri shranjevanju vozila (konfiguracija, vozilo na zalogi in testno vozilo) se obdelajo in shranijo vaši osebni podatki kategorij*, ki so zajeti v carLOG (podatki o vozilu, kontaktni in identifikacijski podatki, podatki o prijavi). 
 • Namen: Shranjevanje za nadaljnjo obdelavo in ponovni priklic osebnih podatkov o vozilu. 
 • Utemeljitev: Upravičeno zanimanje oz. izvedba predpogodbenih ukrepov na vašo zahtevo. 
 • Čas hrambe: 36 mesecev 

*Natančna podatkovna polja: Uporabniško ime, e-pošta, geslo, nagovor, naziv, ime, priimek

 

Spletna trgovina 

 • V spletni trgovini lahko naročite spletne izdelke in dopolnilno opremo. Ko oddate obrazec za naročilo, se obdelajo vaši osebni podatki kategorij* (izbran izdelek/dopolnilna oprema, kontaktni in identifikacijski podatki, informacije o izbranem trgovcu).
 • Namen: Izvedba naročila, prodaje izdelkov in dopolnilne opreme
 • Utemeljitev: izvrševanje pogodbe oz. izvedba predpogodbenih ukrepov na vašo zahtevo 

Čas hrambe: 10 let 

*Natančna podatkovna polja: Posebni naslov dobave, nagovor, naziv, ime, priimek, podjetje, ulica, poštna številka, kraj, e-pošta, izbrani trgovec, delne dobave sprejete 

Opcijska polja nam omogočijo boljše razumevanje vaše poizvedbe in pripravo prilagojenega odziva.

 

Storitev spletne rezervacije servisa

 • S storitvijo spletne rezervacije lahko stranke prek domače spletne strani 24 ur na dan in neodvisno od delovnega časa poslovalnice sami rezervirajo servisni termin. Obstajata dve možnosti uporabe spletne rezervacije. S povezavo na portal za strank carLOG, s čimer se vaši osnovni podatki kategorije* (kontaktni in identifikacijski podatki) prikličejo neposredno iz carLOG-a. Storitev spletne rezervacije se lahko uporabi s prijavo gosta, s čimer se vaši navedeni podatki kategorije** (izbrane storitve in izdelki, kontaktni in identifikacijski podatki, podatki o vozilu) samodejno obdelajo za pripravo servisnega termina.
 • Namen: Rezervacija in izvedba servisnega termina
 • Utemeljitev: izvrševanje pogodbe oz. izvedba predpogodbenih ukrepov na vašo zahtevo 
 • Čas hrambe: 12 mesecev

*Natančna podatkovna polja: Nagovor, naziv, ime, priimek, e-pošta

**Natančna podatkovna polja: Popravila in vzdrževanje, paketi zvestobe, ponudbe in akcije, osebne prošnje popravil, oddaja vozila in izbran termin, nagovor, naziv, ime, priimek, telefon, e-pošta, ulica, poštna številka, kraj, država, znamka, model vozila, številka šasije, registrska oznaka, prva registracija

 

Spletna prodaja/ponudba

 • S spletno prodajo/ponudbo lahko stranke prek domače spletne strani avtohiše opravijo rezervacijo vozila. Obstajata dve možnosti uporabe spletne prodaje/ponudbe. S povezavo na portal za stranke carLOG, s čimer se vaši osnovni podatki kategorije* (kontaktni in identifikacijski podatki) prikličejo neposredno iz carLOG-a. Storitev spletne prodaje/ponudbe se lahko uporabi s prijavo gosta, s čimer se vaši navedeni podatki kategorije** (kontaktni in identifikacijski podatki, podatki o vozilu) samodejno obdelajo.
 • Namen: Izvedba rezervacije vozila/nakupa novega vozila, vključno s predpogodbenimi poslovnimi dogovori
 • Utemeljitev: izvrševanje pogodbe oz. izvedba predpogodbenih ukrepov na vašo zahtevo 
 • Čas hrambe: 12 mesecev

*Natančna podatkovna polja: Nagovor, naziv, ime, priimek, e-pošta

**Natančna podatkovna polja: E-pošta, ime, priimek, ulica, hišna številka, poštna številka, kraj, telefon, izbrano vozilo

 

Ocena vrednosti rabljenega vozila

 • S spletno aplikacijo na naslovi eurotax.skoda.si lahko stranke opravijo cenitev rabljenega  vozila. Zaradi zagotavljanja pravične uporabe storitve je storitev omejena na eno oceno na stranko, kar sistem preverja s vpisom telefonske številke* in poslanim SMS sporočilom s kodo. Ponovna uporaba storitve z isto telefonsko številko tako ni mogoča. Stranka na spletu prejme informativno oceno vrednosti rabljenega vozila, za natančnejšo oceno pa bo prodajni svetovalec kontaktiral stranko po telefonu in po pogovoru podal natančnejšo oceno avtomobila. Storitev spletne ocene vrednosti vozila se uporablja brez prijave, navedeni podatki o avtomobilu pa se samodejno obdelajo preko sistema Eurotax. Osebni podatki se ne posredujejo tretjim osebam amak se uporabjajo izključno za namen izvedbe storitve vrednostenja vozila, ki je podlaga za opravljanje dejavnosti - prodaje novih vozil. 
 • Namen: Izvedba spletnega vrednotenja rabljenega vozila in izvedba natančnejšega vrednotenja s strani prodajnega svetovalca Škoda.**
 • Utemeljitev: izvrševanje pogodbe oz. izvedba predpogodbenih ukrepov na vašo zahtevo 

Čas hrambe: 36 mesecev

*Natančna podatkovna polja: Telefonska številka

**Natančna podatkovna polja: E-pošta, ime, priimek, poštna številka, kraj, telefon, podatki o vozilu

  

Splošno kontaktno okno CHAT

 • Preko kontaktnega okna lahko sprožite pogovor o informacijskih materialih o modelih, nakupu vozila, financiranju vozila, poizvedba glede servisnega termina, dopolnilne opreme, pohvala in kritika, drugo): Ko oddate posamezni kontaktni obrazec, se obdelajo vaši osebni podatki za namen opravljanja dejavnosti, obdelajo in posredujejo izbranemu trgovcu* (podatkovna polja so lak odvisna od narave pogovora, npr. podatki o vozilu, kontaktni in identifikacijski podatki, izbrane storitve, informacije o izbranem trgovcu in besedilo vaše poizvedbe). 
 • Namen: odgovor na vašo poizvedbo
 • Utemeljitev: Upravičeno zanimanje za obdelavo in zanesljiv odziv na vaše individualne poizvedbe.
 • Čas hrambe: 36 mesecev

*Natančna podatkovna polja: Besedilo poizvedbe, znamka, model vozila, registrska oznaka, št. prevoženih kilometrov, številka šasije, prva registracija, kontaktna oseba v poslovalnici, nagovor, naziv, ime, priimek, podjetje, ulica, poštna številka, kraj, država, telefon, dosegljivost (od/do), telefaks, e-pošta, kontaktna oblika, izbrana storitev (popravilo vozila zaradi prometne nesreče/popravilo/servis), želeni termin (datum/čas), tip stranke (stalna stranka, nova stranka)

 

Iskalnik takoj razpoložljivih vozil 

 • V kolikor ne najdete želenega vozila v seznamu takoj razpoložljivih vozil, lahko shranite svojo poizvedbo in prejemate obvestila o zalogi vozil, ki vas zanimajo. Pri shranjevanju vaše poizvedbe se obdelajo in shranijo vaši osebni podatki kategorij*, ki so zajeti v carLOG (uporabniško ime / e-naslov, geslo, nagovor, naziv, ime). 
 • Namen: Priprava in izvedba obveščanja o zalogi vozil, ki ustrezajo vašim shranjenim kriterijem 
 • Utemeljitev: izvrševanje pogodbe oz. izvedba predpogodbenih ukrepov na vašo zahtevo. 
 • Čas hrambe: 12 mesecev 

*Natančna podatkovna polja: Uporabniško ime, e-naslov, geslo, nagovor, naziv, ime, priimek 

 

[6.] Obdelave podatkov, za katere je potrebna privolitev 

Podjetje PORSCHE SLOVENIJA, d.o.o. obdeluje osebne podatke, navedene v točki [3.], za naslednje namene:

 

Prijava na e-novice

 • Podatki, ki se navedejo pri vsaki prijavi, kategorij*(kontaktni in identifikacijski podatki), se uporabijo samo za pošiljanje e-novic. Za pošiljanje e-novic uporabljamo e-poštni naslov, ki ga navedete, in v nadaljevanju potrebujemo vašo potrditev, da se kot lastnik e-poštnega naslova strinjate s prejemanjem (t. i. dvojna privolitev). Prejemanje e-novic lahko kadar koli prekličete prek za to predvidene možnosti odjave v e-novicah ali e-poštnega naslova dpo.pslo(kwfat)porsche(kwfdot)si .
 • Namen: pošiljanje informacij o izdelkih, storitvah in dogodkih 
 • Utemeljitev: privolitev 
 • Čas hrambe: dokler se pošiljajo e-novice in ne pride do preklica. 

*Natančna podatkovna polja: Nagovor, ime, priimek, e-pošta, izbrano mesto

 

Prijava na revijo Simply Clever in splošnih novic

 • Podatki, ki se navedejo pri vsaki prijavi, kategorij*(kontaktni in identifikacijski podatki), se uporabijo samo za pošiljanje revije Simply Clever in splošnih novic (novosti, ugodnosti, ponudbe, vabila na dogodke, vabila za sodelovanje v nagradnih igrah ter vabila za sodelovanje pri ankteriranju in raziskavah). Za pošiljanje revije Simply Clever in splošnih novic uporabljamo fizični naslov, ki ga navedete. Prejemanje revije Simply Clever in splošnih novic lahko kadar koli prekličete prek dpo.pslo(kwfat)porsche(kwfdot)si.
 • Namen: pošiljanje revije Simply Clever, informacij o izdelkih, storitvah in dogodkih  
 • Utemeljitev: privolitev 
 • Čas hrambe: dokler se pošiljajo e-novice in ne pride do preklica. 

*Natančna podatkovna polja: Ime, priimek, naslov, poštna številka in kraj

 

 Naročilo kataloga 

 • Kontaktni obrazec (katalogi/cene): Ko oddate kontaktni obrazec, se obdelajo vaši osebni podatki kategorij* (podatki o vozilu, kontaktni in identifikacijski podatki, informacije o izbranem trgovcu). Naročilo lahko kadar koli prekličete prek e-poštnega naslova dpo.pslo(kwfat)porsche(kwfdot)si.
 • Namen: pošiljanje informacij o izdelkih, storitvah in dogodkih
 • Utemeljitev: privolitev
 • Čas hrambe: Do opravljenega pošiljanja ali do preklica privolitve v času obdelave. 

*Natančna podatkovna polja: Model vozila, spol, naziv, ime, priimek, podjetje, ulica, poštna številka, kraj, izbrani trgovec, telefon, dosegljivost (od/do), faks, e-pošta

  

[7.] Piškotki in vtičniki za družabna omrežja 

[7.1] Podatke zajemamo samodejno z uporabo piškotkov. Piškotek je majhna tekstovna datoteka, ki shranjuje spletne nastavitve. Skoraj vsaka spletna stran uporablja to tehnologijo. Piškotki se prenesejo, ko vaš spletni brskalnik prvič obišče neko spletno stran. Ob naslednjem prikazu te spletne strani z isto napravo se piškotek in ustrezno shranjene informacije posredujejo spletni strani, ki ste jo prikazali (lastni piškotek) ali drugi spletni strani, kateri ta piškotek pripada (piškotek tretjih). Tako spletna stran prepozna, da ste jo s tem brskalnikom že prikazali, ter tako v številnih primerih prilagodi prikazano vsebino.

[7.2] Več informacij o piškotkih, ki se uporabljajo na naši spletni strani, najdete v naših Smernicah o piškotkih.

 

[8.] Pravice posameznikov 

V zvezi z obdelavo podatkov lahko uveljavljate naslednje pravice, ki vam pripadajo:

[8.1] Pravica do informiranosti: zahtevate lahko potrdilo o tem, ali in v kakšnem obsegu se obdelujejo vaši osebni podatki.

[8.2] Pravica do popravka: če so vaši osebni podatki, ki jih obdelujemo, nepopolni ali nepravilni, lahko kadar koli zahtevate, da jih popravimo oz. dopolnimo.

Če ste ustvarili uporabniški račun, lahko kadar koli dostopate do svojih osebnih podatkov in jih popravite ali dopolnite sami. Poleg tega lahko uporabniški račun tudi kadar koli zaprete.

[8.3] Pravica do izbrisa: izbris svojih osebnih podatkov lahko zahtevate, če je namen, za katerega so bili zajeti, izpolnjen, če je prišlo do nezakonite obdelave, če obdelava nesorazmerno posega v vaše upravičene interese zaščite osebnih podatkov ali če je bila za obdelavo podatkov potrebna privolitev, ki ste jo preklicali. Pri tem je treba upoštevati, da lahko obstajajo razlogi, zaradi katerih takojšen izbris vaših podatkov ni možen, npr. zakonsko določene obveznosti hrambe podatkov, tekoči postopki, uveljavljanje, izvajanje ali obramba pravnih zahtevkov itd. 

[8.4] Pravica do omejitve obdelave: omejitev obdelave svojih podatkov

lahko zahtevate, če: 

 • dvomite v pravilnost svojih podatkov, in sicer za čas, v katerem lahko pravilnost podatkov preverimo;
 • je obdelava vaših podatkov nezakonita, vendar ne želite izbrisa in namesto tega zahtevate omejitev uporabe podatkov;
 • podatkov za predviden namen ne potrebujemo več, vi pa jih še vedno potrebujete za uveljavljanje, izvajanje ali obrambo pravnih zahtevkov;
 • ste vložili ugovor proti obdelavi podatkov.

 

[8.5] Pravica do prenosljivosti podatkov: od nas lahko zahtevate, da vam vaše podatke, ki ste nam jih dali na voljo, posredujemo v strukturirani, splošno razširjeni in strojno čitljivi obliki, če podatke obdelujemo na podlagi vaše privolitve ali za namene izvrševanja pogodbe ter obdelava poteka z avtomatiziranimi sredstvi.

[8.6] Pravica do ugovora: če vaše podatke obdelujemo za opravljanje nalog, ki so v javnem interesu, za izvrševanje javne oblasti ali pa se pri obdelavi sklicujemo na nujnost zaščite naših upravičenih interesov, lahko vložite ugovor proti takšni obdelavi podatkov, če obstajajo prevladujoči interesi zaščite vaših podatkov. Pošiljanje oglasov lahko kadar koli prekličete brez navedbe razlogov.

[8.7] Pravica do pritožbe: če menite, da pri obdelavi vaših podatkov nismo upoštevali slovenske ali evropske zakonodaje o varstvu podatkov in smo s tem kršili vaše pravice, vas prosimo, da se obrnete na nas, da lahko razjasnimo morebitna vprašanja. Seveda imate tudi pravico, da se pritožite pri slovenskem pristojnem organu za varstvo podatkov oz. pri evropskem nadzornem organu. 

Te pravice lahko uveljavljate neposredno pri podjetju PORSCHE SLOVENIJA, d.o.o.  z obvestilom na e-poštni naslov dpo.pslo(kwfat)porsche(kwfdot)si.

 

[9.] Kontaktni podatki

Upravljavec:
PORSCHE SLOVENIJA, d.o.o.
Bravničarjeva ulica 6

1000 Ljubljana
dpo.pslo(kwfat)porsche(kwfdot)si