Modeli
Meni

KAMIQ

Ko veste, kaj vam najbolj ustreza
Path
Path

Pregled modelov

KAMIQ

KAMIQ MONTE CARLO

KAMIQ MONTE CARLO

KAMIQ SCOUTLINE

KAMIQ SCOUTLINE

Naj vam ga predstavimo!

INFORMATIVNI IZRAČUN FINANCIRANJA

Vas zanimajo konkretni zneski mesečnega obroka in ostanka vrednosti ob izbranem pologu v primeru financiranja 1 %*, ki velja za vse modele znamke ŠKODA? Na povezavi spodaj lahko preverite, kako se glede na višino pologa spreminjajo posamezne vrednosti za plačilo, prav tako pa lahko z enim klikom pridobite informativno ponudbo za nakup želenega vozila pri izbranem trgovcu ŠKODA. 

*Izračun mesečnega obroka velja v primeru sklenitve pogodbe o finančnem leasingu pri družbi Porsche Leasing SLO firma za leasing Ljubljana. Več na www.porscheleasing.si in hudobro.si. Akcija velja do preklica. Uvoznik si pridržuje pravico do sprememb cen, opreme in ostalih podatkov brez predhodnega obvestila. 

VZEMITE GA ZA SVOJEGA

KAMIQ je urbani križanec s prednostmi športnega terenca in z značilnim oblikovalskim jezikom znamke ŠKODA, ki se zrcali v dinamičnih linijah in jasnih robovih. Je prava izbira za vse tiste, ki sami ustvarjajo trende, namesto da bi jim sledili.

NOTRANJA SAMOZAVEST

Moč in hrabrost se od znotraj vselej širita navzven. To velja tudi za KAMIQ z njegovo kombinacijo čustveno oblikovanih elementov notranjosti in zunanjosti. Popolno in atraktivno notranjo ergonomijo odlikujejo najboljši materiali.

ZA URBANO ŽIVLJENJE

Vsakodnevno življenje v mestu in okolici lahko predstavlja precejšen izziv. Za premagovanje vsakdanjih tegob v urbani džungli ima KAMIQ najboljšo opremo.

VARNO ZAVETJE

Kot pri vseh avtomobilih znamke ŠKODA je varnost na prvem mestu tudi pri modelu KAMIQ. Varnostni paket vsebuje do devet varnostnih zračnih blazin, vključno s kolensko, in širok nabor asistenčnih sistemov, kot sta Side Assist in Crew Protect Assist.

REŠITVE NA DOSEGU ROKE

Edinstvene Simply Clever lastnosti so zaščitni znak znamke ŠKODA. Te napredne rešitve lajšajo vsakdanje življenje in so skrite v vsakem kotičku modela KAMIQ. Odkrijte jih sami.

ŠPORTNA VOŽNJA S PRITISKOM NA STIKALO

Ker je ŠKODA KAMIQ zasnovan na najnovejši modularni platformi, je avtomobil polno opremljen z napredno tehnologijo. Tisti, ki jih zanima bolj dinamična vožnja, boste na primer veseli športne nastavitve podvozja (Sport Chassis Control) s sistemom nastavitve blažilnikov.

ZLITJE INOVACIJ IN SLOGA

Široko paleto 16- do 18-palčnih aluminijstih platišč dopolnjujejo inovativni modeli Aero, ki so optimizirani za doseganje najmanjšega zračnega upora.

NAJNOVEJŠA TEHNOLOGIJA

Inovativni sistemi za vašo varnost na poti.
Vozite udobno in usklajeno s prometom.
Parkiranje še nikoli ni bilo lažje. Samo pritisnite na desni gumb.
Togo karoserijo modela KAMIQ je mogoče opremiti z do 9 zračnimi blazinami.

Poiščite pravega zase!

Uporabite drsnike in se poigrajte z vizualizatorjem spodaj. Obrnite perspektivo, spreminjajte barve in zamenjajte platišča. Vam je všeč, kar vidite?

POVEZOVALNO SREDIŠČE

Poenostavite si življenje z novo generacijo povezljivosti, ki vključuje vgrajeno eSIM kartico in brezžično povezavo z vašim pametnim telefonom preko sistema SmartLink+.

Dimenzije

GREMO! Sprostite se. KAMIQ se prilagaja najbolj tesnim parkirnim mestom, pri tem pa ne sklepa kompromisov pri prostornosti potniške kabine in prtljažnika.

Podrobnosti

KATALOGI ŠKODA KAMIQ

Vse podrobne informacije o modelu ŠKODA KAMIQ in predstavitev originalne dopolnilne opreme za ta model najdete v katalogih, ki si ju lahko prenesete s povezave spodaj. 

VARNOST BREZ KOMPROMISOV

Model ŠKODA KAMIQ je na preizkusnem trčenju Euro NCAP dobil najvišjo oceno 5 zvezdic.

SIMPLY CLEVER

Zanimivo branje za vso družino.

Prenesi revijo  ali   Beri Simply Clever vsebine na naši spletni strani