Modeli
Meni

Kamiq

Ko veste, kaj vam najbolj ustreza

Pregled modelov

Kamiq

Kamiq Monte Carlo

Kamiq Monte Carlo

Škoda Kamiq z DSG menjalnikom: posebej ugodna ponudba

 

Omejena količina vozil modela Škoda Kamiq je po posebni ceni na voljo s samodejnim DSG menjalnikom. Gre za samodejni menjalnik, sestavljen iz dveh neodvisnih menjalnikov in sklopke. Njegove glavne prednosti vključujejo možnost tekočega in izredno hitrega prestavljanja, pri tem pa ohranjajo nizko porabo goriva.

Več informacij o ugodnosti poiščite pri najbližjem pooblaščenem trgovcu Škoda.

 

Razdeljeni polni LED žarometi in dodatki dajejo sprednjemu delu vozila drzen videz.

Značilna dinamična stranska linija oblikuje prepoznaven videz vozila.

Difuzor še poudarja samozavesten videz avtomobila.

Prvič pri znamki Škoda - dinamični sprednji in zadnji smerniki.

Obliko zadnjega dela še poudarjajo polne LED zadnje luči.

Notranjost je prijetna in zelo udobna.

Ambientalna osvetlitev je na voljo v treh barvah, beli, rdeči in bakreni.

Potniki na zadnji klopi lahko uživajo v 73 milimetrih prostora za kolena.

Z zloženimi naslonjali zadnjih sedežev se prostornina prtljažnika poveča iz 400 na 1395 litrov.

Naj vam ga predstavimo!

Financiranje

Financiranje 1% vam omogoča nakup vozila Škoda za 1% njegove maloprodajne vrednosti. Doba odplačevanja in višina pologa vplivata na višino ostanka vrednosti ob koncu financiranja. To, kar je v vseh primerih enako, pa je višina mesečnega obroka. Ta ves čas financiranja znaša natanko en odstotek maloprodajne cene vozila na mesec, in to brez sprememb in skritih številk, brez drobnega tiska in presenečenj. Na povezavi spodaj lahko z enim samim klikom pridobite informativno ponudbo za nakup vozila pri izbranem trgovcu Škoda.

Vzemite ga za svojega

Kamiq je urbani križanec s prednostmi športnega terenca in z značilnim oblikovalskim jezikom znamke Škoda, ki se zrcali v dinamičnih linijah in jasnih robovih. Je prava izbira za vse tiste, ki sami ustvarjajo trende, namesto da bi jim sledili.

Notranja samozavest

Moč in hrabrost se od znotraj vselej širita navzven. To velja tudi za Kamiq z njegovo kombinacijo čustveno oblikovanih elementov notranjosti in zunanjosti. Popolno in atraktivno notranjo ergonomijo odlikujejo najboljši materiali.

Za urbano življenje

Vsakodnevno življenje v mestu in okolici lahko predstavlja precejšen izziv. Za premagovanje vsakdanjih tegob v urbani džungli ima Kamiq najboljšo opremo.

Varno zavetje

Kot pri vseh avtomobilih znamke Škoda je varnost na prvem mestu tudi pri modelu Kamiq. Varnostni paket vsebuje do devet varnostnih blazin, vključno s kolensko, in širok nabor asistenčnih sistemov, kot sta Travel Assist, Side Assist in Crew Protect Assist.

Rešitve na dosegu roke

Edinstvene Simply Clever lastnosti so zaščitni znak znamke Škoda. Te napredne rešitve lajšajo vsakdanje življenje in so skrite v vsakem kotičku modela Kamiq. Odkrijte jih sami.

Športna vožnja s pritiskom na stikalo

Ker je Škoda Kamiq zasnovan na najnovejši modularni platformi, je avtomobil polno opremljen z napredno tehnologijo. Tisti, ki jih zanima bolj dinamična vožnja, boste na primer veseli športne nastavitve podvozja (Sport Chassis Control) s sistemom nastavitve blažilnikov.

Zlitje inovacij in sloga

Široko paleto 16- do 18-palčnih aluminijstih platišč dopolnjujejo inovativni modeli Aero, ki so optimizirani za doseganje najmanjšega zračnega upora.

Najnovejša tehnologija

Inovativni sistemi za vašo varnost na poti.
Vozite udobno in usklajeno s prometom.
Parkiranje še nikoli ni bilo lažje. Samo pritisnite na desni gumb.
Togo karoserijo modela Kamiq je mogoče opremiti z do 9 varnostnimi blazinami.

Povezovalno središče

Poenostavite si življenje z novo generacijo povezljivosti, ki vključuje vgrajeno eSIM kartico in brezžično povezavo z vašim pametnim telefonom preko sistema SmartLink+.

Dimenzije

GREMO! Sprostite se. Kamiq se prilagaja najbolj tesnim parkirnim mestom, pri tem pa ne sklepa kompromisov pri prostornosti potniške kabine in prtljažnika.

Podrobnosti

Varnost brez kompromisov

Model Škoda Kamiq je na preizkusnem trčenju Euro NCAP dobil najvišjo oceno 5 zvezdic.

Simply Clever

Zanimivo branje za vso družino.

Prenesi revijo  ali  Beri Simply Clever vsebine na naši spletni strani