Modeli
Meni

Škoda

Scala

Za nove izzive

Pregled modelov

Scala

Scala Monte Carlo

Scala Monte Carlo

Naj vam jo predstavimo!

Financiranje

Financiranje 1% vam omogoča nakup vozila Škoda za 1% njegove maloprodajne vrednosti. Doba odplačevanja in višina pologa vplivata na višino ostanka vrednosti ob koncu financiranja. To, kar je v vseh primerih enako, pa je višina mesečnega obroka. Ta ves čas financiranja znaša natanko en odstotek maloprodajne cene vozila na mesec, in to brez sprememb in skritih številk, brez drobnega tiska in presenečenj. Na povezavi spodaj lahko z enim samim klikom pridobite informativno ponudbo za nakup vozila pri izbranem trgovcu Škoda.

Dinamična lepota

Z ostrimi potezami oblikovana zunanjost sledi navdihu študije Vision RS, zanjo pa so značilni dinamični elementi in spektakularna igra svetlobe in senc.

Klasika prihodnosti

Notranjost povzema poteze dinamične zunanjosti. Ergonomijo, značilno za znamko Škoda, združuje z emocionalnim dizajnom. V modelu Scala vas bodo obdajali prijetno mehki materiali, največji osrednji zaslon v tem avtomobilskem razredu in seveda obilo prostora.

Stavi na varnost

Pri varnosti se Scala zgleduje po avtomobilih iz višjih razredov. Na voljo je namreč s paleto naprednih asistenčnih sistemov, do 9 zračnimi blazinami in s sistemom za klic v sili. Pet zvezdic pomeni najvišjo možno oceno za varnost, kar le še potrjuje vrhunsko raven varnosti, ki jo ponuja Škoda Scala.

Novi standardi prostornosti

Škoda Scala se ponaša z vsestranskostjo in prostornostjo, s katero je kos vsaki situaciji.

Domiselnost v vseh smereh

V skladu s tradicijo znamke Škoda je model Scala poln originalnih in domiselnih Simply Clever rešitev, ki so namenjene lajšanju vašega vsakdana za volanom.

Prefinjen inženiring

Nov model je narejen na sodobni platformi A0 MQB, ki omogoča najnaprednejše oblikovanje, najsodobnejše motorje in seveda dolg spisek naprednih voznih in asistenčnih sistemov, ki jih sicer najdemo v avtomobilih višjih razred

Zlitje inovativnosti in sloga

Širok nabor lahkih aluminijastih platišč velikosti od 16 do 18 palcev dopolnujejo še inovativni modeli platišč Aero, ki so oblikovani posebej za zmanjšanje zračnega upora.

Vrhunska tehnologija

Inovativni sistemi za vašo varnost na poti.
Vozite udobno in v skladu s prometom.
Parkiranje še nikoli ni bilo tako enostavno. Samo pritisnite na stikalo.
Čvrsta karoserija modela Scala je lahko opremljena z do 9 varnostnimi zračnimi blazinami.

Kako delujejo asistenčni sistemi v praksi?

Oglejte si video predstavitev!

Vrhunska povezljivost

Olajšajte si življenje s pomočjo zadnje generacije povezljivostnih storitev, in to zahvaljujoč lastnostim, kot sta v vozilo vgrajena SIM podatkovna kartica in brezžična povezava med vašim pametnim telefonom in avtomobilom s pomočjo SmartLink.

Kako vam lahko pomagajo storitve Škoda Connect v praksi?

Oglejte si video predstavitev!

Kaj je vključeno v posamezne opremske pakete?

Dimenzije

Sprostite se. Scala je pripravljena na vse, kar je za vas pripravilo življenje.

Podrobnosti

Brezkompromisna varnost

Škoda Scala je prejela vseh 5 zvezdic na preizkusnih trčenjih Euro NCAP.

Simply Clever

Zanimivo branje za vso družino.

Prenesi revijo  ali  Beri Simply Clever vsebine na naši spletni strani