Modeli
Meni

ŠKODA

KAROQ

Z njim boste vedno našli svojo pot
Path
Path

Modela KAROQ trenutno ni mogoče naročiti, saj prihaja novejši, osvežen model. Zalogo takoj dobavljivih vozil lahko preverite s klikom na povezavo spodaj.

Pregled modelov

KAROQ

KAROQ SCOUT

KAROQ SCOUT

KAROQ SPORTLINE

KAROQ SPORTLINE

FINANCIRANJE

Pri nakupu vozil znamke ŠKODA lahko izkoristite ŠKODA BON, ki vam prinaša 1000 evrov dodatnega popusta! Pogoj za to je sklenjena pogodba o financiranju in permanentnem kasko zavarovanju preko Porsche Finance Group Slovenia. Na povezavah spodaj lahko dobite več informacij o financiranju ter s pomočjo informativnega izračuna preverite, kako se glede na višino pologa spreminjajo posamezne vrednosti za plačilo. 

LEPOTA

Drznost, mišice in dinamična razmerja v kompaktem paketu: že na prvi pogled je videti, da je ŠKODA KAROQ v mestu pripravljen izstopati in da se ne boji prav nobene avanture z vami. 

VRHUNSKO UDOBJE

Novi KAROQ vam lahko uresniči takorekoč vsako željo. Obdajte se z elementi, zaradi katerih ne boste hoteli iz avtomobila, ker bo vožnja v njem tako zabavna in udobna. 

PRIPRAVLJEN NA VSE

Velika variabilnost s številnimi brihtnimi detajli in veliko prostora spredaj, v drugi sedežni vrsti in celo v prtljažniku. Kaj več bi si sploh lahko še želeli? 

VELIKA IZBIRA PLATIŠČ

Ob vseh platiščih, ki so na voljo za model KAROQ, boste gotovo našli taka po svojem okusu. V ponudbi je širok razpon 16", 17", 18" in 19" litih platišč. 

VARNOST BREZ KOMPROMISOV

ŠKODA KAROQ predstavlja številne varnostne elemente in vam pomaga, da se v vseh razmerah počutite popolnoma varni. 

TEHNOLOGIJA, NA KATERO SE LAHKO ZANESETE

Inovativni sistemi za vašo varnost na poti.
Vozite udobno in v harmoniji s prometom.
Parkiranje še nikoli ni bilo lažje. Samo pritisnite na pravi gumb.
Od SUV vozil se pričakuje, da bodo zmogla veliko. Upravičeno.

POPOLNA POVEZLJIVOST

Naj vam nova generacija infotainment sistemov z vgrajeno SIM kartico in brezžično povezavo med pametnim telefonom in avtomobilom prek povezave SmartLink poenostavi življenje.

Dimenzije

Podrobnosti

Kaj je vključeno v posamezne opremske pakete?

Katalogi ŠKODA Karoq

Vse podrobne informacije o modelu ŠKODA KAROQ in predstavitev originalne dopolnilne opreme za ta model najdete v katalogih, ki si ju lahko prenesete s povezave spodaj. 

VARNOST BREZ KOMPROMISOV

KAROQ je na preskusnem trčenju dosegel najboljšo oceno in zato ga je konzorcij Euro NCAP nagradil z najvišjo možno oceno 5 zvezdic.

Ula Furlan se je zaljubila vanj - odkrijte, zakaj. Mi smo v njegov prtljažnik spravili ogromno bidonov in hokejskih pakov - oglejte si, koliko. In kako se KAROQ razume s kolesi in kolesarji? Naravnost odlično! 

Kliknite in preverite!

SIMPLY CLEVER

Zanimivo branje za vso družino.

Prenesi revijo  ali   Beri Simply Clever vsebine na naši spletni strani