Modeli
Meni

Superb

Impresiven avtomobil za poslovne priložnosti in vsakodnevno življenje

Pregled modelov

Superb

Superb Combi

Superb Combi

Superb Sportline

Superb Sportline

Superb Combi Sportline

Superb Combi Sportline

Superb L&K

Superb L&K

Superb Combi L&K

Superb Combi L&K

V letu 2024 bo v prodajo prišla nova, četrta generacija modela Škoda Superb, zato so naročila tega modela do takrat zaprta. Na zalogi pa imamo še nekaj vozil Superb tretje generacije. Vabimo vas, da preverite ponudbo takoj dobavljivih vozil Škoda, za več informacij pri odločanju pa vam je na voljo tudi katalog serijske opreme.

Financiranje

Financiranje 1% vam omogoča nakup vozila Škoda za 1% njegove maloprodajne vrednosti. Doba odplačevanja in višina pologa vplivata na višino ostanka vrednosti ob koncu financiranja. To, kar je v vseh primerih enako, pa je višina mesečnega obroka. Ta ves čas financiranja znaša natanko en odstotek maloprodajne cene vozila na mesec, in to brez sprememb in skritih številk, brez drobnega tiska in presenečenj. Na povezavi spodaj lahko z enim samim klikom pridobite informativno ponudbo za nakup vozila pri izbranem trgovcu Škoda.

Odlično prilegajoča se oblika

Osvežitev z manjšimi spremembami je modelu Superb prinesla popolno obliko. Končni rezultat je ikonična podoba, prežeta z dinamiko in eleganco.

Prostor za vse pomembno

Razkošje notranjosti modela Škoda Superb poleg izjemnega udobja za vse potnike ponuja še veliko prostora, ki zagotavlja izjemno priročnost.

Največje udobje za potnike

Na voljo je širok izbor opreme, ki je zasnovana za udobno vožnjo tako spredaj kot zadaj.

Navdihujoča varnost

Pri varnosti Škoda Superb ne sklepa kompromisov. Številne inovacije so pri prenovljenem modelu povezane z asistenčnimi sistemi s s številnimi najsodobnejšimi funkcijami.

Nova dimenzija razkošja

Kakovostna izdelava, najboljši materiali in oprema za več udobja. Vsemu temu Superb dodaja še nekaj: domiselne rešitve za vse vsakdanje zagate.

Zanesljiva zmogljivost

Zmogljivi motorji, gladko delujoč DSG menjalnik, štirikolesni pogon in dinamični nadzor podvozja: Superb vam kot najbolj prestižen model znamke Škoda ponuja vse, kar boste potrebovali pri vožnji.

Zadovoljite svoj okus

S številnimi oblikami aluminijastih platišč, ki so na voljo pri modelu Superb, boste zagotovo našli takšna, ki so po vašem okusu. Širok izbor od 16- do 19-palčnih platišč je doponjen z inovativno obliko Aero design.

Simply Clever tehnologija

Vrhunski svetlobni sistemi, da boste optimalno “videli in bili videni”.
Vozite udobno v harmoniji s prometom.
Vrhunski asistenčni sistemi za vašo varnost na poti.
Parkiranje je lahko preprosto. Naj bo prostor še tako tesen, varno zapeljiite vanj s pritiskom na stikalo.

Povezljivost, pripravljena na posel

Napredna povezljivost modela Superb vam bo olajšala vsakodnevno uporabo avtomobila in vam zagotovila vso podporo, ki jo potrebujete za pravočasno in udobno pot do cilja.

Dimenzije

Podrobnosti

Ne želite čakati na svoj novi avto? Preverite takoj dobavljiva vozila Škoda Superb! 

Tu boste našli bogato opremljene avtomobile po ugodni ceni, ki si jo lahko s financiranjem Škoda Bon 3% takoj znižate še za 3 % njegove prodajne vrednosti.

Varnost brez kompromisov

Model Škoda Superb je na preizkusnem trčenju Euro NCAP dobil najvišjo oceno 5 zvezdic.

Simply Clever

Zanimivo branje za vso družino.

Prenesi revijo