Modeli
Meni

Superb

Laurin Klement

Najbolj razkošen avtomobil za doseganje poslovnih uspehov

Pregled modelov

Superb

Superb

Superb Combi

Superb Combi

Superb Sportline

Superb Sportline

Superb Combi Sportline

Superb Combi Sportline

Superb L&K

Superb Combi L&K

Superb Combi L&K

V letu 2024 bo v prodajo prišla nova, četrta generacija modela Škoda Superb, zato so naročila tega modela do takrat zaprta. Na zalogi pa imamo še nekaj vozil Superb tretje generacije. Vabimo vas, da preverite ponudbo takoj dobavljivih vozil Škoda, za več informacij pri odločanju pa vam je na voljo tudi katalog serijske opreme.

Financiranje

Financiranje 1% vam omogoča nakup vozila Škoda za 1% njegove maloprodajne vrednosti. Doba odplačevanja in višina pologa vplivata na višino ostanka vrednosti ob koncu financiranja. To, kar je v vseh primerih enako, pa je višina mesečnega obroka. Ta ves čas financiranja znaša natanko en odstotek maloprodajne cene vozila na mesec, in to brez sprememb in skritih številk, brez drobnega tiska in presenečenj. Na povezavi spodaj lahko z enim samim klikom pridobite informativno ponudbo za nakup vozila pri izbranem trgovcu Škoda.

Odtis odličnosti

Napis "Laurin & Klement" odraža moto naših ustanoviteljev, ki sta se držala načela: "Samo najboljše je dovolj dobro za naše stranke." To načelo, ki ga spoštujemo tudi danes, odraža elegantni logotip na obeh bokih.

Razkošje v vašem slogu

Kako si boste prilagodili notranjost modela Superb L&K, natančno odraža vašo osebnost. Lahko izbirate med bež, rjavo ali črno barvo usnja sedežnih prevlek in med tremi izvedbami stropnih oblog.

Povabilo v notranjost

Impresivni zaščitni elementi pragov vrat z napisom »Superb« dajejo natančen vtis o tem, kar boste začutili ob vstopu.

Vaš osebni prostor

Ekskluzivni Piano črn lak in deset različnih odtenkov ambientalne osvetlitve z nastavitvijo preko infotainment sistema med potjo ustvarjajo diskretno vzdušje. Vse to je del serijske opreme.

Naslonite se in se sprostite

Model Superb L&K je kot nalašč tudi za prevoz VIP oseb. Potnik na desnem zadnjem sedežu bo zagotovo cenil možnost, da s premikanjem sprednjega desnega sedeža naprej dobi več prostora za noge zadaj. S krmilno enoto, ki je nameščena na notranji strani naslona sovozniškega sedeža, lahko celoten sedež premakne naprej in/ali nazaj, ravno tako pa lahko spremeni naklon naslonjala.

Vselej odličen pregled

Opcijski aktivni infromacijski zaslon s poljubnim programiranjem prikazov omogoča na zaslonu pet različnih postavitev. Le-te ponujajo odličen pregled nad podatki potovalnega računalnika in ostalimi informacijami, kot so navigacija, predvajanje z zunanjih naprav in telefon. Te informacije so prikazane na 10.25-palčnem digitalnem zaslonu.

Inovacija z eleganco

18-palčna aluminijasta platišča z inovativno obliko Aero design so aerodinamično optimizirana za doseganje najmanjšega upora in posledično prispevajo k znižanju porabe. So del serijske opreme, medtem ko so ostala aluminijasta platišča na voljo opcijsko.

Simply Clever tehnologija

Vrhunski svetlobni sistemi, da boste optimalno “videli in bili videni”.
Vozite udobno v harmoniji s prometom.
Vrhunski asistenčni sistemi za vašo varnost na poti.
Parkiranje je lahko preprosto. Naj bo prostor še tako tesen, varno zapeljiite vanj s pritiskom na stikalo.

Povezljivost, pripravljena na posel

Napredna povezljivost modela Superb L&K vam bo olajšala vsakodnevno uporabo avtomobila in vam zagotovila vso podporo, ki jo potrebujete za pravočasno in udobno pot do cilja.

Ne želite čakati na svoj novi avto? Preverite takoj dobavljiva vozila Škoda Superb! 

Tu boste našli bogato opremljene avtomobile po ugodni ceni, ki si jo lahko s financiranjem Škoda Bon 3% takoj znižate še za 3 % njegove prodajne vrednosti.

Varnost brez kompromisov

Model Škoda Superb je na preizkusnem trčenju Euro NCAP dobil najvišjo oceno 5 zvezdic.

Simply Clever

Zanimivo branje za vso družino.

Prenesi revijo