Modeli
Meni

Enyaq

Napolnite svoje življenje z energijo

Pregled modelov

Enyaq

Enyaq Sportline

Enyaq Sportline

Enyaq RS

Enyaq RS

Enyaq Laurin Klement

Enyaq Laurin Klement

Naj tudi vas navduši na testni vožnji!

Kako je peljati električni avto? Naj vam povedo (in pokažejo v videu spodaj) Veronika, Marko, Peter in družina Laznik!

Naj bo Enyaq vaša vstopnica v svet električne mobilnosti!

 

Spoznajte ga in si s pomočjo konfiguratorja sestavite takšnega, ki vam bo najbolj ustrezal - po dosegu in zmogljivosti baterije, po dizajnu, dopolnilni in dodatni opremi, izberete pa lahko tudi ustrezno domačo polnilnico. Podrobno konfiguracijo s cenami si lahko seveda tudi shranite, da vam bo v pomoč pri naročilu. 

Popolnoma nova Škoda Enyaq vam bo poživil življenje.

Nagrada Red Dot za produktno oblikovanje.

Čiste linije in dinamični zadnji smerniki.

Notranjost modela Enyaq temelji na eleganci in čistih oblikah.

Prostorna notranjost in popolni sedeži so zagotovilo za udobje.

Škoda Enyaq bo odlično poskrbel tudi za potnike zadaj.

Financiranje

Financiranje 1% vam omogoča nakup vozila Škoda za 1% njegove maloprodajne vrednosti. Doba odplačevanja in višina pologa vplivata na višino ostanka vrednosti ob koncu financiranja. To, kar je v vseh primerih enako, pa je višina mesečnega obroka. Ta ves čas financiranja znaša natanko en odstotek maloprodajne cene vozila na mesec, in to brez sprememb in skritih številk, brez drobnega tiska in presenečenj. Na povezavi spodaj lahko z enim samim klikom pridobite informativno ponudbo za nakup vozila pri izbranem trgovcu Škoda.

Vrhunski električno gnani SUV

Z modelom Citigo iV smo vam dokazali, da lahko od naših električnih vozil pričakujete marsikaj. Novi Enyaq je nastal na modularni platformi za električna vozila, zato vaša pričakovanja izpolnjuje in presega. Ponuja vam najsodobnejšo tehnologijo, hitro polnjenje baterije in velik doseg.

Lep in samozavesten

S športnimi terenci znamke Škoda ste se navadili na njihov eleganten in samozavesten videz. Popolnoma nov model Enyaq nadaljuje to tradicijo, saj je prijetno prepoznaven, a hkrati inovativen in privlačen. Njegove darežljive zunanje mere dajejo vedeti, da je tudi notranjost radodarno prostorna.

Izjemna prostornost in visoka kvaliteta

Na novo zasnovana notranjost daje še večji poudarek prostornosti, vključno z velikim prtljažnikom, značilnim za modele znamke Škoda. Kakovost izdelave skupaj s številnimi praktičnimi predali za shranjevanje so jamstvo za udobje. Okolju prijazni materiali pa so kot češnja na torti.

Inteligentno, inovativno, intuitivno

Poleg novo zasnovane notranjosti ima popolnoma nova Škoda Enyaq še celo vrsto inteligentnih in inovativnih rešitev, ki jih je mogoče tudi intuitivno upravljati. Mednje sodi serijsko vgrajeni aktivni informacijski zaslon, široka paleta povezljivostnih možnosti in ambientalna razsvetljava.

Privlačni prihranki

Z izbiro električnega avtomobila niste le prijazni do okolja, ampak tudi do svoje denarnice. Na voljo so vam finančne vzpodbude slovenskega Eko Sklada, ugodnosti pri parkiranju, prihranili pa boste tudi pri uporabi vozila.

Varnost na prvem mestu: Najboljši v svojem razredu

 

Novi Enyaq je prejel vseh pet zvezdic na zahtevnih preizkusih Euro NCAP in postal tudi najbolj varen avto leta 2021 v svojem razredu.

NajnaprednejšI asistenčni sistemi

Sistem Travel Assist prevzame delni nadzor nad avtomobilom, da vam olajša vožnjo in nadzor prometa.
Vrhunski asistenčni sistemi za vašo varnost.
LED osvetlitev, ki je v avtomobilski industriji v samem vrhu, zagotavlja boljšo vidljivost, manjšo porabo energije in nove varnostne funkcije.
Ne vznemirjajte se več zaradi parkiranja - zahvaljujoč parkirni asistenci boste lahko parkirali vaš avtomobil kamorkoli.

Ostanite povezani tudi med potjo

Nova generacija infotainment sistema z vgrajeno SIM kartico omogoča praktične funkcije, kot so prometne informacije ali Wi-Fi za naprave potnikov.

Tehnične podrobnosti za poznavalce

Se sprašujete, česa je še zmožen Enyaq? Preberite podrobne tehnične podatke o tem modelu.

Oglejte si vse tehnične podrobnosti

Ne želite čakati na svoj novi avto? Preverite takoj dobavljiva vozila Škoda Enyaq! 

Tu boste našli bogato opremljene avtomobile po ugodni ceni, ki si jo lahko s financiranjem Škoda Bon 3% takoj znižate še za 3 % njegove prodajne vrednosti.

Katalog Škoda Enyaq

Vse podrobne informacije o modelu Škoda Enyaq najdete v katalogu, ki si ga lahko prenesete s povezave spodaj. 

Spoznajte novo dimenzijo vožnje, ki vam jo ponuja Enyaq!

Prisluhnite tišini, uživajte v pospešku, ne iščite parkirne zavore, naj vas osupne obogatena resničnost projicirnega zaslona, ogrejte ali ohladite ga na daljavo in naj vam noga počiva, medtem ko v zastoju vozi čisto sam. Pa to še ni vse!

Vsakodnevna vožnja - v številkah

Za koliko kilometrov se vam bo napolnila baterija v pol ure in za koliko v dveh? V kolikšnem času bo polna na različnih tipih polnilnic? Kako vpliva na doseg, če se vozite sami ali z družino, če je zima ali pomlad? In seveda, koliko bi prihranili pri gorivu, če bi namesto svojega trenutnega vozila uporabljali Enyaq? 

Vse na enem mestu

Celota izdelkov in storitev znamke MOON obsega tako raznoliko ponudbo polnilnic za domačo in poslovno rabo kot razvejeno mrežo javnih polnilnic MOON charge, pa tudi sončne elektrarne, hranilnike električne energije in sistem za optimalno upravljanje energije optiMOON. Skupaj z električnimi vozili Škoda in drugih znamk pod okriljem podjetja PORSCHE SLOVENIJA, d.o.o. najdete celotno ponudbo izdelkov in storitev za vašo e-mobilnost in energetsko samooskrbo odslej na enem mestu: na naslovu VRHUNSKAEMOBILNOST.SI

Posebna ponudba

 

 

Ob hkratnem nakupu modela Enyaq in katere koli polnilne postaje POWER z montažo vam na izbrano vozilo pripada popust v višini 500 EUR z DDV.

 

Povezan ekosistem

Ob sklenitvi financiranja za vozilo hkrati pridobite še brezplačno plačilno kartico Škoda Card oziroma Porsche Group Card. Prišla vam bo še kako prav, saj boste z njo plačevali polnjenje na ultra-hitrih, hitrih in klasičnih polnilnicah po vsej Sloveniji in v tujini - pri vseh prodajno‑servisnih centrih avtomobilskih znamk pod okriljem PORSCHE SLOVENIJA, d.o.o. , v mrežah roaming partnerjev v Sloveniji (GNE, Petrol, MegaM), v evropski mreži ultrahitrih polnilnic Ionity in v drugih tujih roaming mrežah (npr. HT rechargespoTs, Hrvaška). 

Finančni vidik: Subvencije

 Za Enyaq lahko kot fizična oseba pridobite subvencijo Eko sklada v višini do 4500 evrov.

Odločitev za električni avtomobil je racionalna: povsem električni Enyaq vam je na voljo z ugodnim financiranjem, tu pa je še subvencija Eko sklada. 

Ali veste, da je Enyaq idealno službeno vozilo? Preverite, zakaj.

Podjetja so ob nakupu službenega električnega vozila v vrednosti do 80 tisoč evrov upravičena do odbitka ddv. 

Ne gre spregledati tudi, da lahko ob nakupu električnega avtomobila podjetje v naslednjih petih letih uveljavlja davčno olajšavo na dobiček v višini 40 odstotkov nabavne cene. 

Uporabniki službenega električnega vozila v zasebne namene ne plačujejo bonitete, medtem ko ta v primeru službenega vozila z motorjem na notranje zgorevanje znaša 1,5 % vrednosti vozila.

Več o vseh ugodnostih za podjetja

 

E-mobilnost pri znamki Škoda

Več o družini modelov Škoda, možnostih polnjenja, ponudbi znamke MOON in vsem, kar vas glede e-mobilnosti še zanima, izveste na naši posebni spletni strani. 

Vstopi v svet E-mobilnosti

Simply Clever

Zanimivo branje za vso družino.

Prenesi revijo

 

* Razpoložljivost največje električne moči je lahko omejena. Količina energije, ki je na voljo v posameznih voznih situacijah, je odvisna od različnih dejavnikov, kot so temperatura okolice in stanje napolnjenosti, temperatura in stanje ali fizična starost visokonapetostne baterije.

** Največja električna moč 195 kW: Največja moč, do katere je mogoče dostopati največ 30 sekund, izračunana v skladu s standardom UN GTR.21. Količina energije, ki je na voljo v posameznih voznih situacijah, je odvisna od različnih dejavnikov, kot so temperatura okolice in stanje napolnjenosti baterije, temperatura in stanje ali fizična starost visokonapetostne baterije. Razpoložljivost največje moči zahteva, da ima visokonapetostna baterija temperaturo med 23 °C in 50 °C in stopnjo napolnjenosti > 88 %. Predvsem odstopanja od zgoraj navedenih parametrov lahko vodijo do zmanjšanja moči ali do popolne nerazpoložljivosti največje moči. Na temperaturo visokonapetostne baterije lahko do določene mere posredno vpliva pomožna klimatska naprava, nivo napolnjenosti pa je mogoče nastavljati v vozilu. Količina moči, ki je na voljo v določenem času, je prikazana na prikazovalniku moči v vozilu. Za čim bolj učinkovito vzdrževanje uporabne zmogljivosti visokonapetostne baterije je priporočljiva ciljna napolnjenost baterije 80 %, če se vozilo uporablja vsakodnevno (na 100 % napolnjenost pa preklopite na primer pred daljšimi vožnjami).