Modeli
Meni

Enyaq

Sportline

Praktičen električni SUV, ki je hiter in okreten tako v mestu kot izven njega.

Pregled modelov

Enyaq

Enyaq

Enyaq Sportline

Enyaq RS

Enyaq RS

Enyaq Laurin Klement

Enyaq Laurin Klement

Športni odbijači in črni detajli poudarjajo značaj modela Enyaq Sportline.

Bočne obrobe v barvi karoserije poudarjajo njegov športni videz.

Športni večfunkcijski ogrevan volan s tremi kraki nosi značko Sportline.

Prostorno notranjost dopolnjujejo športni sedeži, oblazinjeni s tkanino Suedia.

Financiranje

Financiranje 1% vam omogoča nakup vozila Škoda za 1% njegove maloprodajne vrednosti. Doba odplačevanja in višina pologa vplivata na višino ostanka vrednosti ob koncu financiranja. To, kar je v vseh primerih enako, pa je višina mesečnega obroka. Ta ves čas financiranja znaša natanko en odstotek maloprodajne cene vozila na mesec, in to brez sprememb in skritih številk, brez drobnega tiska in presenečenj. Na povezavi spodaj lahko z enim samim klikom pridobite informativno ponudbo za nakup vozila pri izbranem trgovcu Škoda.

Slog, ki elektrificira

Električno gnani avtomobili po svoji naravi ponujajo zanimivo vozniško izkušnjo okretnega in odločnega avtomobila. Enyaq Sportline dviga to izkušnjo na povsem novo raven. Navdušil vas bo s svojim očarljivim videzom, ki vključuje športne odbijače, bočne obrobe v barvi karoserije, podrobnosti v visokem sijaju in 20-palčna platišča VEGA ali 21-palčna platišča SUPERNOVA.

Varnost na prvem mestu: najboljši v svojem razredu

 

Novi Enyaq je prejel vseh pet zvezdic na zahtevnih preizkusih Euro NCAP.  Še več: postal je najbolj varno vozilo v kategoriji SUV vozil!

NajnaprednejšI asistenčni sistemi

Travel Assist prevzame delni nadzor nad avtomobilom, da vam olajša vožnjo in spremljanje prometa.
Vrhunski varnostni asistenčni sistemi skrbijo za vašo varnost med vožnjo.
Vodilna LED razsvetljava v industriji zagotavlja boljše delovanje, manjšo porabo energije in nove varnostne funkcije.
Ne sekirajte se več zaradi parkiranja - zahvaljujoč parkirni asistenci boste enostavno parkirali tudi na najtesnejša mesta.

Ostanite povezani tudi med potjo

Nova generacija infotainment sistema z vgrajeno SIM kartico omogoča praktične funkcije, kot so prometne informacije ali Wi-Fi za naprave potnikov.

Tehnične podrobnosti

Se sprašujete, česa je še zmožen Enyaq? Preberite podrobne tehnične podatke o tem modelu.

Oglejte si vse tehnične podrobnosti

Ne želite čakati na svoj novi avto? Preverite takoj dobavljiva vozila Škoda Enyaq! 

Tu boste našli bogato opremljene avtomobile po ugodni ceni, ki si jo lahko s financiranjem Škoda Bon 3% takoj znižate še za 3 % njegove prodajne vrednosti.

Katalog Škoda Enyaq

Vse podrobne informacije o modelu Škoda Enyaq najdete v katalogu, ki si ga lahko prenesete s povezave spodaj. 

Vse na enem mestu

Celota izdelkov in storitev znamke MOON obsega tako raznoliko ponudbo polnilnic za domačo in poslovno rabo kot razvejeno mrežo javnih polnilnic MOON charge, pa tudi sončne elektrarne, hranilnike električne energije in sistem za optimalno upravljanje energije optiMOON. Skupaj z električnimi vozili Škoda in drugih znamk pod okriljem podjetja PORSCHE SLOVENIJA, d.o.o. najdete celotno ponudbo izdelkov in storitev za vašo e-mobilnost in energetsko samooskrbo odslej na enem mestu: na naslovu VRHUNSKAEMOBILNOST.SI

Posebna ponudba

 

 

Ob hkratnem nakupu modela Enyaq in katere koli polnilne postaje POWER z montažo vam na izbrano vozilo pripada popust v višini 500 EUR z DDV.

 

Povezan ekosistem

Ob sklenitvi financiranja za vozilo hkrati pridobite še brezplačno plačilno kartico Škoda Card oziroma Porsche Group Card. Prišla vam bo še kako prav, saj boste z njo plačevali polnjenje na ultra-hitrih, hitrih in klasičnih polnilnicah po vsej Sloveniji in v tujini - pri vseh prodajno‑servisnih centrih avtomobilskih znamk pod okriljem PORSCHE SLOVENIJA, d.o.o. , v mrežah roaming partnerjev v Sloveniji (GNE, Petrol, MegaM), v evropski mreži ultrahitrih polnilnic Ionity in v drugih tujih roaming mrežah (npr. HT rechargespoTs, Hrvaška). 

Finančni vidik: Subvencije

 Za Enyaq lahko kot fizična oseba pridobite subvencijo Eko sklada v višini do 4500 evrov.

Odločitev za električni avtomobil je racionalna: povsem električni Enyaq vam je na voljo z ugodnim financiranjem, tu pa je še subvencija Eko sklada. 

Ali veste, da je Enyaq idealno službeno vozilo? Preverite, zakaj.

Podjetja so ob nakupu službenega električnega vozila v vrednosti do 80 tisoč evrov upravičena do odbitka ddv. 

Ne gre spregledati tudi, da lahko ob nakupu električnega avtomobila podjetje v naslednjih petih letih uveljavlja davčno olajšavo na dobiček v višini 40 odstotkov nabavne cene. 

Uporabniki službenega električnega vozila v zasebne namene ne plačujejo bonitete, medtem ko ta v primeru službenega vozila z motorjem na notranje zgorevanje znaša 1,5 % vrednosti vozila.

Več o vseh ugodnostih za podjetja

 

Simply Clever

Zanimivo branje za vso družino.

Prenesi revijo

 

* Razpoložljivost največje električne moči je lahko omejena. Količina energije, ki je na voljo v posameznih voznih situacijah, je odvisna od različnih dejavnikov, kot so temperatura okolice in stanje napolnjenosti, temperatura in stanje ali fizična starost visokonapetostne baterije.

** Največja električna moč 195 kW: Največja moč, do katere je mogoče dostopati največ 30 sekund, izračunana v skladu s standardom UN GTR.21. Količina energije, ki je na voljo v posameznih voznih situacijah, je odvisna od različnih dejavnikov, kot so temperatura okolice in stanje napolnjenosti baterije, temperatura in stanje ali fizična starost visokonapetostne baterije. Razpoložljivost največje moči zahteva, da ima visokonapetostna baterija temperaturo med 23 °C in 50 °C in stopnjo napolnjenosti > 88 %. Predvsem odstopanja od zgoraj navedenih parametrov lahko vodijo do zmanjšanja moči ali do popolne nerazpoložljivosti največje moči. Na temperaturo visokonapetostne baterije lahko do določene mere posredno vpliva pomožna klimatska naprava, nivo napolnjenosti pa je mogoče nastavljati v vozilu. Količina moči, ki je na voljo v določenem času, je prikazana na prikazovalniku moči v vozilu. Za čim bolj učinkovito vzdrževanje uporabne zmogljivosti visokonapetostne baterije je priporočljiva ciljna napolnjenost baterije 80 %, če se vozilo uporablja vsakodnevno (na 100 % napolnjenost pa preklopite na primer pred daljšimi vožnjami).