Modeli
Meni

Enyaq

RS

Navdušujoč električni SUV s športnim duhom

Pregled modelov

Enyaq

Enyaq

Enyaq Sportline

Enyaq Sportline

Enyaq RS

Enyaq Laurin Klement

Enyaq Laurin Klement

Škoda Enyaq RS takoj pritegne pozornost s svojim značilnim športnim oblikovanjem.

Dinamične lastnosti avtomobila poudarijo platišča s premerom do 21 palcev in črni zunanji poudarki.

Športni občutek v Enyaqu RS ne zmanjša njegove praktičnosti in udobja za potnike.

Z modelom Enyaq RS postane vsaka vožnja doživetje, ki ga je treba uživati.

Takoj ko sedete za volan modela Enyaq RS veste, da ste v resnično posebnem avtomobilu.

Športni sedeži modela Enyaq RS s spodobno bočno oporo zagotavljajo vaše udobje.

Za nas so pomembne podrobnosti. Logotipe RS lahko najdete tudi na fiksnih vzglavnikih sprednjih športnih sedežev.

Tudi pri modelu Enyaq RS je prtljažni prostor ostal izjemno prostoren.

Financiranje

Financiranje 1% vam omogoča nakup vozila Škoda za 1% njegove maloprodajne vrednosti. Doba odplačevanja in višina pologa vplivata na višino ostanka vrednosti ob koncu financiranja. To, kar je v vseh primerih enako, pa je višina mesečnega obroka. Ta ves čas financiranja znaša natanko en odstotek maloprodajne cene vozila na mesec, in to brez sprememb in skritih številk, brez drobnega tiska in presenečenj. Na povezavi spodaj lahko z enim samim klikom pridobite informativno ponudbo za nakup vozila pri izbranem trgovcu Škoda.

Ključni razlogi za izbiro tega modela

Čustva v gibanju

Naravno eleganco mdoela Enyaq RS poudarjajo elementi, značilne za naše športne modele. RS-specifični odbijači in platišča s premerom do 21 palcev skupaj s črnimi porobnostmi karoserije namigujejo na tiho moč, ki se skriva v povsem novem modelu Enyaq RS.

Udobno in športno

Ena od številnih odlik Enyaqa je njegova prostorna in udobna notranjost. Povsem novi Enyaq RS ponuja še več vgrajene serijske opreme. Prav tako do popolnosti odraža izrazito zunanjo obliko avtomobila. Na splošno je to odličen avto, če želite kar se da udobno uživati tudi v dinamični vožnji.

Prefinjen športnik

Za veličastno zunanjostjo se skrivajo najsodobnejše tehnologije, ki niso le okolju prijazne, ampak vam bodo omogočile tudi veliko zabave. Sofisticirani sistemi zagotavljajo enostavno upravljanje avtomobila in vam nudijo odlične vozne lastnosti.

Najnaprednejši sistemi za pomoč voznikom

Travel Assist prevzame delni nadzor nad avtomobilom, da vam olajša vožnjo in spremljanje prometa.meta.
Naj vas ne skrbi več parkiranje – zahvaljujoč asistenčnim sistemom za parkiranje se boste znašli tudi v najtesnejših mestih.
Vrhunski asistenčni sistemi za vašo varnost na potovanju.
LED-osvetlitev, ki je vodilna v panogi, zagotavlja boljše delovanje, manjšo porabo energije in nove varnostne funkcije.

Ostanite povezani tudi na poti

Infotainment sistem nove generacije z vgrajeno kartico eSIM ponuja praktične funkcije, kot so prometne novice ali brezžični internet za naprave potnikov.

Tehnične podrobnosti za poznavalce

Oglejte si vse tehnične podrobnosti

Ne želite čakati na svoj novi avto? Preverite takoj dobavljiva vozila Škoda Enyaq! 

Tu boste našli bogato opremljene avtomobile po ugodni ceni, ki si jo lahko s financiranjem Škoda Bon 3% takoj znižate še za 3 % njegove prodajne vrednosti.

Varnost brez kompromisov

 

Model Škoda Enyaq iV je preskusnem trku neodvisne organiazcije Euro NCAP dosegel najvišjo možno oceno 5 zvezdic.

Katalog Škoda Enyaq

Vse podrobne informacije o modelu Škoda Enyaq najdete v katalogu, ki si ga lahko prenesete s povezave spodaj. 

Simply Clever

Zanimivo branje za vso družino.

Prenesi revijo

 

* Največja električna moč 250 kW: Največja moč, do katere je mogoče dostopati največ 30 sekund, izračunana v skladu s standardom UN GTR.21. Količina energije, ki je na voljo v posameznih voznih situacijah, je odvisna od različnih dejavnikov, kot so temperatura okolice in stanje napolnjenosti baterije, temperatura in stanje ali fizična starost visokonapetostne baterije. Razpoložljivost največje moči zahteva, da ima visokonapetostna baterija temperaturo med 23 °C in 50 °C in stopnjo napolnjenosti > 88 %. Predvsem odstopanja od zgoraj navedenih parametrov lahko vodijo do zmanjšanja moči ali do popolne nerazpoložljivosti največje moči. Na temperaturo visokonapetostne baterije lahko do določene mere posredno vpliva pomožna klimatska naprava, nivo napolnjenosti pa je mogoče nastavljati v vozilu. Količina moči, ki je na voljo v določenem času, je prikazana na prikazovalniku moči v vozilu. Za čim bolj učinkovito vzdrževanje uporabne zmogljivosti visokonapetostne baterije je priporočljiva ciljna napolnjenost baterije 80 %, če se vozilo uporablja vsakodnevno (na 100 % napolnjenost pa preklopite na primer pred daljšimi vožnjami).