Modeli
Meni

Škoda

Octavia Combi

Prostoren Combi za družino in podjetje

Pregled modelov

Octavia

Octavia

Octavia Combi

Octavia RS

Octavia RS

Octavia Combi RS

Octavia Combi RS

Octavia Sportline

Octavia Sportline

Octavia Combi Sportline

Octavia Combi Sportline

Financiranje

Financiranje 1% vam omogoča nakup vozila Škoda za 1% njegove maloprodajne vrednosti. Doba odplačevanja in višina pologa vplivata na višino ostanka vrednosti ob koncu financiranja. To, kar je v vseh primerih enako, pa je višina mesečnega obroka. Ta ves čas financiranja znaša natanko en odstotek maloprodajne cene vozila na mesec, in to brez sprememb in skritih številk, brez drobnega tiska in presenečenj. Na povezavi spodaj lahko z enim samim klikom pridobite informativno ponudbo za nakup vozila pri izbranem trgovcu Škoda.

O novem Slovenskem avtu leta bi lahko govorili ure in ure, ampak vašo pozornost bo Octavia pritegnila že v nekaj sekundah.

Dovolj prostora za družino in poslovno rabo

Povsem nova, še bolj prostorna Octavia Combi bo poskrbela za vso vašo prtljago. V 640-litrski prtljažni prostor lahko enostavno shranite vse, kar potrebujete, hkrati pa vam bo ostalo še več kot dovolj prostora za voznika in sopotnike na sprednjih in zadnjih sedežih.

Sodobna notranjost

Dobrodošli v potniški kabini nove generacije, ki spet postavlja mejnik v svojem razredu. Zaradi projicirnega zaslona ima voznik vse ključne informacije na vetrobranskem steklu v višini oči, zato mu ne bo treba pogleda nikoli umakniti s ceste. Aktivni informacijski zaslon (10.25'') in prosto stoječi zaslon infotaiment sistema pa poskrbita za vse informacije, ki jih potrebujete oziroma si jih želite. Minimalistične linije in ambientalna osvetlitev so pika na i prostorne in elegantne notranjosti.

Varnost

Vozite brez skrbi, in to tako takrat, ko se prebijate skozi polne mestne ulice, kot tudi po avtocesti. Octavia Combi ima več novih sistemov za pomoč vozniku. Ti skupaj z devetimi varnostnimi zračnimi blazinami dvigujejo zaščito potnikov na najvišjo raven. To potrjuje tudi najvišja varnostna ocena, 5 zvezdic po Euro NCAP.

Edinstveno udobje

Zagotavljamo vam, da boste zaradi masažne funkcije sprednjih sedežev in posebnih naslonov za glavo zadaj na cilj vedno prispeli sveži. Oprema za udobje vključuje vse od asistenčnega sistema Travel Assist do tripodročne klimatske naprave Climatronic.

Edinstven dizajn

V modelu Octavia Combi nove generacije sta prostorna notranjost in izjemna praktičnost ponovno združeni z brezčasnim dizajnom. Full LED žarometi in full LED zadnje luči zagotavljajo popolno vidljivost v vseh vremenskih razmerah, kar je še eden od zaščitnih znakov tega avtomobila. Vam pa po odločitvi za full LED matrične žaromete ne bo nikoli več potrebno skrbeti za preklapljanje med dolgim in kratkim svetlobnim snopom.

Ekonomično delovanje

Zagotovite si prostoren družinski ali službeni avtomobil, ki bo prijazen do okolja in ga hkrati ne bo predrago vzdrževati. V širokem naboru motorjev se lahko odločate med bencinskimi in dizelskimi, na voljo pa so tudi elektrificirane različice modela Octavia.

Najnaprednejši sistemi za pomoč vozniku

Asistenčni sistem Travel Assist delno prevzame nadzor nad avtomobilom, s tem pa sta vožnja in nadzor nad prometom za vas precej lažja.
Octavia je opremljena s številnimi asistenčnimi sistemi, tudi številnimi novimi in najsodobnejšimi sistemi.
Full LED osvetlitev prinaša boljše zmogljivosti, manjšo porabo energije in nove varnostne funkcije.
Naj vas parkiranje ne skrbi več – z enim samim pritiskom na gumb boste obvladali tudi najmanjši parkirni prostor.

Ostanite povezani tudi na poti

Infotainment sistemi nove generacije z vgrajeno eSIM kartico vključujejo funkcije, kot so prometne informacije ali Wi-Fi povezava za naprave sopotnikov.

Dimenzije

Podrobnosti

Ne želite čakati na svoj novi avto? Preverite takoj dobavljiva vozila Škoda Octavia Combi! 

Tu boste našli bogato opremljene avtomobile po ugodni ceni, ki si jo lahko s financiranjem Škoda Bon 3% takoj znižate še za 3 % njegove prodajne vrednosti.

Katalogi Škoda Octavia

Vse podrobne informacije o modelu Škoda Octavia in predstavitev originalne dopolnilne opreme za ta model najdete v katalogih, ki si ju lahko prenesete s povezave spodaj. 

Varnost brez kompromisov

Škoda Octavia je na neodvisnem preizkusnem trčenju Euro NCAP dosegla najvišjo oceno 5 zvezdic.  

Octavia SKOZI ČAS

Zgodba, dolga več kot 60 let

Sodobna Octavia si ime deli z zgodovinskim modelom, predstavljenim davnega leta 1959. Njeno ime izhaja iz latinske besede »octa«, osma. Gre namreč za osmi model, izdelan v tovarni Škoda po drugi svetovni vojni, pa tudi za osmi model Škoda z najsodobnejšimi posamičnimi kolesnimi obesami.

Zgodba, dolga več kot 60 let

Zaradi prostorne notranjosti in robustnosti je kmalu postala zelo priljubljena, v limuzinski in nato v karavanski različici pa so jo izdelovali vse do leta 1971.

Zgodba, dolga več kot 60 let

Za predhodnico modela Octavia iz leta 1959 v oblikovnem in tehničnem smislu velja Škoda 440 oziroma 445 Spartak.

Zgodba, dolga več kot 60 let

Novodobna Octavia, ki je pred kupce zapeljala leta 1996, je prva Škoda, v celoti razvita pod okriljem koncerna Volkswagen, hkrati pa tudi prvi povsem novi model znamke Škoda po padcu železne zavese. Začela je razmeroma skromno: kot 5-vratna kombilimuzina z omejeno ponudbo motorjev in menjalnikov. Vendar pa je že v tistem času za svojo ceno ponujala odličen paket sodobne mehanike, izjemne prostornosti in dobrih materialov. Z leti to samo še vedno znova dokazuje in nadgrajuje. Leta 1988 se je kombilimuzinski različici pridružila še karavanska s prostornejšim prtljažnikom.

Zgodba, dolga več kot 60 let

Octavia je imela tudi svoje dirkalno poglavje: v razredih od 1150 do 1300 kubičnih centimetrov je v šestdesetih letih minulega stoletja na relijih dosegala vidne uspehe. A šele s sodobnim modelom Octavia je Škoda začela meriti na res najvišja mesta. Zato so iz nje najprej pripravili t.i. Kit Car s pogonom na prednji par koles, ki je bil odličen dirkalnik, a v svoji kategoriji preprosto prevelik. Končni cilj je bila najvišja kategorija WRC. Leta 1999 je v njej nastopila Octavia, nato pa je Škoda vse sile usmerila v razred manjši, sodobnejši model Fabia WRC.

Zgodba, dolga več kot 60 let

Prav poseben rokord je Octavia dosegla leta 2011. Takrat je z 2.0-litrskim turbomotorjem na slanem jezeru Bonneville v ameriški zvezni državi Utah dosegla najvišjo hitrost 365 km/h. 

Zgodba, dolga več kot 60 let

Na preverjeni osnovi modela Octavia Combi je na Novi Zelandiji leta 1965 nastala nekakšna predhodnica vseh današnjih SUV modelov znamke Škoda: Trekka. Bila je avtomobil, ki je utelešal uporabnost in praktičnost, narejena je bila na vzdržljivi osnovi, imela je nizke stroške vzdrževanja in dostopno ceno. Zveni znano?

Zgodba, dolga več kot 60 let

Od predstavitve leta 1959 je z montažne linije pripeljalo skupno več kot sedem milijonov primerkov modela Škoda Octavia. Če bi ta vozila postavili v vrsto enega za drugim, bi bila kolona dolga 32.200 kilometrov, kar ustreza razdalji od »domače« Mlade Boleslav na Češkem vse do avstralskega Sydneyja - in nazaj.

Simply Clever

Zanimivo branje za vso družino.

Prenesi revijo