Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj
Modeli

Pogum nas pelje naprej

ŠKODA SCALA

Dinamična oblika objema prostorno notranjost.

Opcijski LED žarometi varno osvetljujejo cesto, in to ne glede na okoliščine.

Model Scala je na voljo s platišči do 18 palcev premera.

Na zadnjem delu prevladujejo luči v polni LED tehnologiji ter dinamični smerokaz.

V dodelani in kakovostni notranjosti prevladuje stoječ zaslon multimedije.

Naročite lahko tudi sedežne prevleke iz visoko kakovostne mikrotkanine Suedia.

Dolga medosna razdalja zagotavlja luksuznih 73 mm za kolena potnikov na zadnji klopi.

Škoda Scala bo v prodaji od aprila 2019!

Vas zanimajo cene ? Ne bi radi zamudili začetka prodaje v Sloveniji in prvih testnih voženj? Prijavite se na e-novice in med prvimi boste obveščeni o vsem!

Škoda Scala je popolnoma na novo razvit model, s katerim širi Škoda svojo ponudbo priljubljenega kompaktnega razreda. Petvratni kompaktni model združuje emocionalen dizajn z visoko funkcionalnostjo in najsodobnejšo povezljivostjo. Nudi visoko raven aktivne in pasivne varnosti, veliko prostora za prtljago in potnike ter številne Simply Clever rešitve. Izbirati je mogoče med petimi motorji z razponom moči od 66 kW (90 KM) do 110 kW (150 KM).

ŠKODA SCALA

1

DINAMIČNA LEPOTA

Z ostrimi potezami oblikovana zunanjost sledi navdihu študije Vision RS, zanjo pa so značilni dinamični elementi in spektakularna igra svetlobe in senc.

ŠKODA SCALA

2

KLASIKA PRIHODNOSTI

Notranjost povzema poteze dinamične zunanjosti. Ergonomijo, značilno za znamko Škoda, združuje z emocionalnim dizajnom. V modelu Scala vas bodo obdajali prijetno mehki materiali, največji osrednji zaslon v tem avtomobilskem razredu in seveda obilo prostora.

ŠKODA SCALA

3

STAVI NA VARNOST

Pri varnosti se Scala zgleduje po avtomobilih iz višjih razredov. Na voljo je namreč s paleto naprednih asistenčnih sistemov, do 9 zračnimi blazinami in s sistemom za klic v sili.

ŠKODA SCALA

4

PREFINJEN INŽENIRING

Nov model je narejen na sodobni platformi A0 MQB, ki omogoča najnaprednejše oblikovanje, najsodobnejše motorje in seveda dolg spisek naprednih voznih in asistenčnih sistemov, ki jih sicer najdemo v avtomobilih višjih razred

Poiščite pravo zase!

Uporabite drsnike in se poigrajte z vizualizatorjem spodaj. Obrnite perspektivo, spreminjajte barve in zamenjajte platišča. Vam je všeč, kar vidite?

VRHUNSKA POVEZLJIVOST

Olajšajte si življenje s pomočjo zadnje generacije povezljivostnih storitev, in to zahvaljujoč lastnostim, kot sta v vozilo vgrajena SIM podatkovna kartica in brezžična povezava med vašim pametnim telefonom in avtomobilom s pomočjo SmartLink+.

Dimenzije

SAMO ŠE SEDITE V AVTO IN SE ODPELJITE!

Podrobnosti

Kam vaš pogum pelje vas?