Modeli
Meni

Enyaq

Coupé RS

Navdušujoč električni SUV s športnim duhom

Pregled modelov

Enyaq Coupé

Enyaq Coupé

Enyaq Coupé Sportline

Enyaq Coupé Sportline

Enyaq Coupé RS

Enyaq Coupé Laurin Klement

Enyaq Coupé Laurin Klement

Povsem novi Škoda Enyaq Coupé RS je iskra, ki prižge vašo strast do vožnje.

Enyaq Coupé RS svoj gospodovalen videz dolguje kombinaciji elegantnih oblik in črnih detajlov.

Privlačen ne glede na to, ali ste na poti ali le parkirate.

Ponosno izpisano ime Škoda na zadnjem delu dopolnjujejo zadnje polne LED luči in športni odbijač.

Takoj, ko sedete za volan modela Enyaq Coupé RS, veste, da ste v avtomobilu, ki je res nekaj posebnega.

Športni sedeži vam z bočno oporo zagotavljajo udobje.

Podrobnosti so pomembne. Logotip RS tako najdete tudi na fiksnih vzglavnikih sprednjih športnih sedežev.

Tudi pri modelu Enyaq Coupé RS je prtljažni prostor izjemno prostoren.

Financiranje

Financiranje 1% vam omogoča nakup vozila Škoda za 1% njegove maloprodajne vrednosti. Doba odplačevanja in višina pologa vplivata na višino ostanka vrednosti ob koncu financiranja. To, kar je v vseh primerih enako, pa je višina mesečnega obroka. Ta ves čas financiranja znaša natanko en odstotek maloprodajne cene vozila na mesec, in to brez sprememb in skritih številk, brez drobnega tiska in presenečenj. Na povezavi spodaj lahko z enim samim klikom pridobite informativno ponudbo za nakup vozila pri izbranem trgovcu Škoda.

Čustva v gibanju

Naravno eleganco modela Enyaq Coupé RS poudarjajo elementi, tipični za naše športne modele. Za RS značilni odbijači in do 21-colska platišča skupaj s črnimi detajli na karoseriji dajejo slutiti, kakšna moč se skriva v tem novem avtomobilu.

UDOBJE IN ŠPORTNOST

Ena od številnih pozitivnih lastnosti modela Enyaq je prostorna in udobna notranjost. Povsem novi Enyaq Coupé RS temelji na teh čvrstih temeljih in jim dodaja še več opreme. Prav tako do popolnosti odraža ekspresivno zunanjo zasnovo avtomobila.

PREFINJENI ATLET

Veličastna zunanjost skriva najsodobnejše tehnologije, ki niso le okolju prijazne, ampak vam bodo prinesle tudi veliko zabave. Sofisticirani sistemi zagotavljajo enostavno upravljanje z avtomobilom in neprimerljive vozne lastnosti.

Najbolj napredni asistenčni sistemi

Travel Assist prevzame delni nadzor nad avtomobilom, da vam olajša vožnjo in spremljanje prometa.
Vrhunski asistenčni sistemi za vašo varnost na poti.
Vrhunska LED osvetlitev zagotavlja boljše delovanje, nižjo porabo energije in nove varnostne funkcije.
Ne skrbite več glede parkiranja – zahvaljujoč pomoči pri parkiranju boste lahko avtomobil parkirali brez težav.

Povezan tudi na poti

Infozabavni sistem nove generacije z vgrajeno eSIM kartico ponuja praktične funkcije, kot so prometne informacije ali brezžična internetna povezava Wi-Fi za naprave potnikov.

Pripravite se na pot

Naj se vam želje uresničijo.Ste pripravljeni?

Preverite vse dimenzije

Ne želite čakati na svoj novi avto? Preverite takoj dobavljiva vozila Škoda Enyaq Coupé! 

Tu boste našli bogato opremljene avtomobile po ugodni ceni, ki si jo lahko s financiranjem Škoda Bon 3% takoj znižate še za 3 % njegove prodajne vrednosti.

Katalog Škoda Enyaq Coupé RS

Vse podrobne informacije o modelu Škoda Enyaq Coupé RS najdete v katalogu, ki si ga lahko prenesete s povezave spodaj. 

Varnost brez kompromisov

Škoda Enyaq je na testih trka konzorcija Euro NCAP dobil najvišjo oceno 5 zvezdic. Še več: postal je najbolj varno vozilo v kategoriji SUV vozil!

Vse na enem mestu

Celota izdelkov in storitev znamke MOON obsega tako raznoliko ponudbo polnilnic za domačo in poslovno rabo kot razvejeno mrežo javnih polnilnic MOON charge, pa tudi sončne elektrarne, hranilnike električne energije in sistem za optimalno upravljanje energije optiMOON. Skupaj z električnimi vozili Škoda in drugih znamk pod okriljem podjetja PORSCHE SLOVENIJA, d.o.o. najdete celotno ponudbo izdelkov in storitev za vašo e-mobilnost in energetsko samooskrbo odslej na enem mestu: na naslovu VRHUNSKAEMOBILNOST.SI

Posebna ponudba

 

 

Ob hkratnem nakupu modela Enyaq in katere koli polnilne postaje POWER z montažo vam na izbrano vozilo pripada popust v višini 500 EUR z DDV.

 

Povezan ekosistem

Ob sklenitvi financiranja za vozilo hkrati pridobite še brezplačno plačilno kartico Škoda Card oziroma Porsche Group Card. Prišla vam bo še kako prav, saj boste z njo plačevali polnjenje na ultra-hitrih, hitrih in klasičnih polnilnicah po vsej Sloveniji in v tujini - pri vseh prodajno‑servisnih centrih avtomobilskih znamk pod okriljem PORSCHE SLOVENIJA, d.o.o. , v mrežah roaming partnerjev v Sloveniji (GNE, Petrol, MegaM), v evropski mreži ultrahitrih polnilnic Ionity in v drugih tujih roaming mrežah (npr. HT rechargespoTs, Hrvaška). 

Simply Clever

Zanimivo branje za vso družino.

Prenesi revijo

 

* Največja električna moč 250 kW: največja moč, do katere je mogoče dostopati največ 30 sekund, izračunana v skladu z UN GTR.21. Količina energije, ki je na voljo v posameznih voznih situacijah, je odvisna od različnih dejavnikov, kot so temperatura okolja in stanje napolnjenosti, temperatura in stanje ali fizična starost visokonapetostne baterije. Razpoložljivost največje moči zahteva, da je temperatura visokonapetostne baterije med 23 °C in 50 °C in ima raven napolnjenosti > 88 %. Zlasti odstopanja od zgoraj navedenih parametrov lahko privedejo do zmanjšanja moči ali celo do popolne nerazpoložljivosti največje moči. Na temperaturo akumulatorja lahko do določene mere posredno vpliva pomožna klimatska naprava, nivo napolnjenosti pa lahko na primer prilagajamo v vozilu. Količina moči, ki je na voljo v določenem času, je prikazana na prikazovalniku moči vozila. Za čim učinkovitejše ohranjanje uporabne zmogljivosti visokonapetostne baterije je priporočljiva ciljna napolnjenost 80 %, če vozilo uporabljate vsak dan (pred daljšimi potovanji na dolge razdalje pa na primer preklopite na 100 % napolnjenost).