Modeli
Meni

Enyaq

Coupé Sportline

Elektrificiran SUV, ki združuje eleganco in športnost

Pregled modelov

Enyaq Coupé

Enyaq Coupé

Enyaq Coupé Sportline

Enyaq Coupé RS

Enyaq Coupé RS

Enyaq Coupé Laurin Klement

Enyaq Coupé Laurin Klement

Opcijska 21-palčna platišča iz črne kovinske zlitine s črnimi detajli poudarjajo značaj modela Enyaq Coupé Sportline.

Elegantno padajoča streha odlično poudarja športni značaj avtomobila.

Trikraki športni večfunkcijski ogrevan volan z oznako Sportline.

Prostorno notranjost dopolnjujejo športni sedeži, oblečeni v kombinacijo materiala Suedia, usnja in umetnega usnja.

Financiranje

Financiranje 1% vam omogoča nakup vozila Škoda za 1% njegove maloprodajne vrednosti. Doba odplačevanja in višina pologa vplivata na višino ostanka vrednosti ob koncu financiranja. To, kar je v vseh primerih enako, pa je višina mesečnega obroka. Ta ves čas financiranja znaša natanko en odstotek maloprodajne cene vozila na mesec, in to brez sprememb in skritih številk, brez drobnega tiska in presenečenj. Na povezavi spodaj lahko z enim samim klikom pridobite informativno ponudbo za nakup vozila pri izbranem trgovcu Škoda.

Naelektren slog

Električni avtomobili že po svoji naravi ponujajo možnost dinamične, agilne vožnje. Enyaq Coupé Sportline dvigne to izkušnjo na povsem novo raven. Navdušil bo s svojim očarljivim videzom, ki vključuje črne detajle v visokem sijaju, oznake Sportline na sprednjem delu in 20-palčna platišča Vega ali 21-palčna platišča Supernova.

Najnaprednejši sistemi za pomoč voznikom

Travel Assist prevzame delni nadzor nad avtomobilom, da vam olajša vožnjo in spremljanje prometa.
Naj vas parkiranje ne skrbi več – zahvaljujoč asistenčnim sistemom za parkiranje se boste znašli tudi na najtesnejših parkirnih mestih.
Vrhunski asistenčni sistemi so bili razviti z mislijo na potnike v avtomobilu in druge udeležence v prometu.
LED-osvetlitev, ki je vodilna v panogi, zagotavlja boljše zmogljivosti svetil, manjšo porabo energije in nove varnostne funkcije.

Tehnične podrobnosti za navdušence

Se sprašujete, kaj vse še zmore model Enyaq Coupé Sportline? Preberite podrobne tehnične informacije o tem modelu.

Preveri vse tehnične podatke

Ne želite čakati na svoj novi avto? Preverite takoj dobavljiva vozila Škoda Enyaq Coupé! 

Tu boste našli bogato opremljene avtomobile po ugodni ceni, ki si jo lahko s financiranjem Škoda Bon 3% takoj znižate še za 3 % njegove prodajne vrednosti.

Varnost brez kompromisov

Škoda Enyaq je na testih trka konzorcija Euro NCAP dobil najvišjo oceno 5 zvezdic. Še več: postal je najbolj varno vozilo v kategoriji SUV vozil!

Simply Clever

Zanimivo branje za vso družino.

Prenesi revijo

 

* Razpoložljivost največje električne moči je lahko omejena. Količina energije, ki je na voljo v posameznih voznih situacijah, je odvisna od različnih dejavnikov, kot so temperatura okolice in stanje napolnjenosti, temperatura in stanje ali fizična starost visokonapetostne baterije.

** Največja električna moč 195 kW: največja moč, ki je dosegljiva za največ 30 sekund, izračunana v skladu z UN GTR.21. Količina energije, ki je na voljo v posameznih voznih situacijah, je odvisna od različnih dejavnikov, kot so temperatura okolice in stanje napolnjenosti, temperatura, stanje ali fizična starost visokonapetostne baterije. Razpoložljivost največje moči zahteva, da ima visokonapetostna baterija temperaturo med 23 °C in 50 °C in stopnjo napolnjenosti > 88 %. Predvsem odstopanja od zgoraj navedenih parametrov lahko vodijo do zmanjšanja moči in celo do popolne nerazpoložljivosti največje moči. Na temperaturo akumulatorja lahko do določene mere posredno vpliva pomožna klimatska naprava, raven napolnjenosti baterije pa lahko prilagaja voznik. Količina moči, ki je na voljo v danem trenutku, je prikazana na prikazovalniku moči v vozilu. Za čim bolj učinkovito vzdrževanje uporabne zmogljivosti visokonapetostne baterije je priporočljiva ciljna napolnjenost baterije 80 %, če se vozilo uporablja vsak dan (in ga lahko nato napolnite do 100 %, na primer pred dolgo potjo).