Modeli
Meni
17.11.2023

Izberite Škoda Kodiaq Sportline Plus

Izbrati dober avto z dobro opremo ni težko. Nasprotno: Kodiaq Sportline Plus je enostavno dobra izbira, kjer za manj dobite več.

 

 

Že tako odlično opremljeni športni Kodiaq Sportline smo še nadgradili in za nižjo ceno boste v liniji opreme Sportline Plus našli navigacijski sistem Amundsen, sistem KESSY za zagon motorja, odklepanje in zaklepanje vozila brez uporabe ključa, izbirali pa boste lahko med kar petimi brezplačnimi kovinskimi barvami.

 

 

Pri nakupu vozila Škoda Kodiaq Sportline Plus  lahko izkoristite Škoda Bon 3%, ki vam prinaša bonus v višini 3 % od prodajne vrednosti vozila.

 

 

Poleg teh elementov, ki so vključeni le v paket Sportline Plus, imajo modeli Kodiaq Sportline Plus tudi vse značilnosti opreme Sportline. Tako imajo dekorativne elemente v sijaj črni barvi (obrobe prezračevalnih rež na prednjem odbijaču in maski hladilnika, ohišji zunanjih ogledal). Črni so tudi difuzor na prednjem in zadnjem odbijaču ter strešni nosilci. Za odlično vidljivost skrbijo FUL LED matrični žarometi. V notranjosti vozila so med drugim športni trikraki multifunkcijski volan s srebrnimi šivi, aktivni informacijski zaslon, ogrevani sprednji sedeži in volan, dekorativni elementi Carbon in aluminijasta pedala.