Modeli
Meni

Tehnične informacije za neodvisne delavnice

Navodila za popravila in servisna informacijska sredstva

V navodilih za popravila so opisani koraki za izvajanje del na vozilih ter dokumentirani električni priključki in povezave v električnih shemah. Za posamezno delo so navedena potrebna specialna orodja in oprema.

Literatura, ki jo je izdala družba Škoda AUTO a.s., je na voljo na spletnem portalu erWin (elektronske informacije o popravilih in servisnih delavnicah). Tu lahko enostavno najdete želene dele literature, ki se nanašajo na posamezno vozilo.

Naprej do erWin

Urejanje zahtevkov in obračunavanje potekata neposredno z družbo Škoda AUTO a.s..

Če imate kakršnakoli vprašanja, se prek e-pošte obrnite na
servisna.podpora(kwfat)porsche(kwfdot)si

Izobraževalni program

Servisno svetovanje ter strokovna popravila in vzdrževanje vozil Škoda AUTO a.s. zahtevajo stalno izobraževanje in izpopolnjevanje zaposlenih. Zato podjetje PORSCHE SLOVENIJA, d.o.o. neprestano izvaja seminarje.


Izobraževalni program lahko naročite prek e-pošte servisna.podpora(kwfat)porsche(kwfdot)si.

 

Skupaj z izobraževalnim programom prejmete tudi pregled stroškov posameznih seminarjev in informacije o možnostih rezervacije.

Specialno orodje in oprema

V navodilih za popravila so pri posameznih delovnih korakih navedena potrebna specialna orodja in oprema s kataloško številko orodja. Podrobne opise o posameznem orodju najdete prek kataloških številk na portalu erWin v poglavju »Oprema za servisne delavnice«.


Orodje lahko preko kataloške številke naročite pri družbi PORSCHE SLOVENIJA, d.o.o.ali pa se neobvezujoče pozanimate o ceni.

Informacija o ceni ali faks za naročanje

 

Če imate kakršnakoli vprašanja, se prek e-pošte obrnite na
servisna.podpora(kwfat)porsche(kwfdot)si.

Spletne storitve VAS6150/VAS6160 - GeKo IN SVM

S funkcijama GeKo in SVM lahko vzpostavite spletno povezavo svojega diagnostičnega testerja VAS6150/VAS6160 s centralnim strežnikom družbe Škoda AUTO a.s. in s tem razširite obseg storitev diagnostičnega testerja.

Kaj je GeKo?
GeKo (varstvo podatkov in zaščita komponent) je funkcija, ki je uporabnikom na voljo prek spletne povezave diagnostičnega testerja VAS6150/VAS6160 in omogoča priučitev komponent blokade motorja (npr. kombinirani instrument, krmilnik motorja), ključev ter zaščite komponent (klimatska naprava, navigacijski sistem itd.) v vozilu.


Kaj je SVM?
SVM (urejevalnik programskih verzij) je še ena funkcija, ki je na voljo prek spletne povezave diagnostičnega testerja VAS6150/VAS6160. Omogoča zanesljivo programiranje krmilnikov ter pravilno vgradnjo krmilnikov. Funkcija poleg tega vključuje podporo pri kodiranju krmilnikov.

Kako lahko uporabite funkciji GeKo/SVM?

1) Imeti morate diagnostični tester VAS6150/VAS6160. Podrobnejše informacije in  napotke za naročanje so na voljo na portalu erWin v poglavju »Oprema za servisne delavnice«.

2) Za spletno povezavo morajo biti izpolnjene določene računalniško-tehnične zahteve.


Če imate kakršnakoli vprašanja, se prek e-pošte obrnite na servisna.podpora(kwfat)porsche(kwfdot)si.

Tehnična poizvedba / nasveti glede popravil

Za tehnične informacije oz. tehnično podporo pri popravilih je za neodvisne gospodarske subjekte na voljo plačljiva številka faksa.

Za zagotavljanje strokovne podpore potrebujemo točne podatke o vozilu in o obstoječi težavi oz. o obstoječi reklamaciji stranke.


Obrazec »Tehnična poizvedba« izpolnite čim bolj natančno in čitljivo ter ga pošljite na št. faksa 01 / 58 25 104 (plačljivo: 20,00 EUR na oddano faksirano sporočilo).

Naš odgovor prejmete po telefonu ali pisno.

 

Informacije za nove kandidate servisne mreže Škoda AUTO a.s.

Svojo prošnjo naslovite na:

Porsche Slovenija d.o.o.
g. Petr Podlipny
Bravničarjeva 5
1000 Ljubljana