Modeli
Meni

Škoda bon 3%

o

Kaj je Škoda BON 3%? Gre pravzaprav za popust, ki znaša 3 odstotke prodajne vrednosti izbranega vozila Škoda.

Pogoj za popust je sklenjena pogodba o financiranju (finančni leasing ali finančni leasing z ostankom vrednosti) preko Porsche Finance Group Slovenia in sklenjeno Hudobro zavarovanje za celotno dobo financiranja. Minimalna doba financiranja je 48 mesecev, maksimalna pa 96 mesecev. Polog znaša maksimalno 50% nabavne vrednosti vozila. 

 

Pri financiranju vozil Škoda lahko z uveljavljanjem Škoda bona 3% stranka pridobi popust v višini 3% prodajne vrednosti vozila. 

Polog znaša maksimalno 50% nabavne vrednosti vozila, stranka pa se lahko odloči za obdobje financiranja v trajanju od 48 do 96 mesecev.

Minimalni znesek financiranja znaša 8.000 evrov.

Variabilna obrestna mera znaša 8,5%. Ob prvem plačilu obroka so dodani še enkratni stroški obdelave v višini 100 EUR.

Več o pogojih preberite na www.porscheleasing.si.

 

Hkrati s financiranjem sklenete Hudobro/Škoda zavarovanje.

Kaj vam to zavarovanje prinaša?

Pogoj za uveljavljanje Škoda Bona 3% je sklenjeno Hudobro zavarovanje za celotno obdobje financiranja. To zavarovanje (permanentno zavarovanje vozila (AK+AO)) zajema: 

  • permanentno Porsche kasko zavarovanje pri Porsche Versicherung AG, Podružnica v Sloveniji, ki je v veljavi skozi celotno obdobje trajanja financiranja s samodejnim letnim podaljševanjem,

  • permanentno zavarovanje avtomobilske odgovornosti Zavarovalnice Sava d.d.,

  • 33% popusta na kasko premijo,

  • akcijsko obvezno zavarovanje za vsa kritja.

Stranka ob nakupu vozila pridobi kartico Škoda Card, ki prinaša številne ugodnosti.

Ob sklenitvi financiranja za vozilo hkrati pridobite še brezplačno plačilno kartico Škoda Card oziroma Porsche Group Card. Ta vam prinaša številne ugodnosti in možnost prilagodljivega brezobrestnega obročnega odplačila izdelkov in storitev v prodajno-servisni mreži podjetja PORSCHE SLOVENIJA, d.o.o.

Več informacij o kartici Škoda Card