Modeli
Meni

Programska posodobitev ME3.7 Na voljo pri servisnih partnerjih Škoda za model Enyaq s programsko opremo ME3 in ME3.1

o

Programska oprema ME3.7 vključuje posodobitve infozabavnega sistema, pomembne sistemske optimizacije in popravke napak. Zemljevid Powerpass, integriran v navigacijo, omogoča, da preverite razpoložljivost in cene polnjenja. Avtomobili, ki delujejo na programski opremi ME3.0, bodo dobili funkcijo Plug & Charge, spletni uvoz izbrane poti in podatke o vožnji, ki bodo prikazani na desni strani digitalne instrumentne plošče.

Komu je namenjena ta posodobitev?

Ta posodobitev je pri servisnih partnerjih na voljo za vsa vozila Škoda Enyaq, ki imajo trenutno različico programske opreme ME3.0 in ME3.1. Če vaše vozilo uporablja različico programske opreme ME3.2 ali novejšo, ta posodobitev ni namenjena vam. Namesto tega bo vaše vozilo v prihodnosti deležno posodobitve programske opreme ME3.7.

 

Izboljšave

Podatki zemljevidov Powerpass Map so integrirani v navigacijo, izboljšave HMI in projekcijskega zaslona (Head-Up), sistemske optimizacije in popravki napak.

Izboljšave za avtomobile, ki uporabljajo programsko opremo ME3.0

Prikaz podatkov o vožnji na desni strani aktivnega informacijskega zaslona, spletni uvoz izbrane poti, funkcija Plug & Charge, poenostavljena deaktivacija funkcije Lane Assist, najava na servisni pregled.

Kaj je potrebno storiti?

1. Obrnite se na vašega lokalnega servisnega partnerja Škoda.
2. Dogovorite se za termin.
3. Pridite v delavnico in predajte avto serviserju.
4. Prevzemite svoj posodobljeni model Enyaq.

Če se odločite, da ne boste aktivno stopili v stik s svojim prodajalcem, bo posodobitev izvedena med vašim rednim servisnim terminom.

V nujnih primerih ali ob kakršnih koli nevšečnostih se obrnite na:
ŠkodaFon: 080 18 95, info(kwfat)skoda-auto(kwfdot)si