Modeli
Meni

Podaljšano jamstvo Porsche Slovenija

o

Pri znamki Škoda veliko pozornosti posvečamo ugodju in dobremu počutju svojih kupcev. Varnost in izjemen občutek med vožnjo z vozili Škoda pa za to ni dovolj. Za popolno zadovoljstvo naših strank je potrebna celovita skrb za njihove potrebe. Zato smo v podjetju PORSCHE SLOVENIJA, d.o.o. pripravili program za lastnike vozil Škoda, s katerim se zavezujemo, da bomo s strankami ob vsaki morebitni nevščenosti, ki bi jo lahko imeli z vozilom.

Poleg dvoletne garancije za brezhibno delovanje vozila skladno z Zakonom o varstvu potrošnikov vam tako nudimo Podaljšano jamstvo Porsche Slovenija, inovativen program jamstev in storitev, s pomočjo katerega boste v brezskrbni vožnji lahko uživali do četrtega leta starosti vašega vozila oziroma do 160 tisoč prevoženih kilometrov (če jih toliko prevozite pred iztekom četrtega leta starosti vašega vozila).

Opcijsko je Podaljšano jamstvo Porsche Slovenija z doplačilom na voljo tudi za

a) obdobje 3., 4. in 5. leta po predaji vozila ali do 200 tisoč prevoženih kilometrov (kar nastopi prej)

b) obdobje 3., 4., 5. in 6. leta po predaji vozila ali do 200 tisoč prevoženih kilometrov oziroma za visokonapetostno baterijo do 160.000 prevoženih kilometro (kar nastopi prej).

Tako lahko sami izberete zase najbolj optimalno kombinacijo tovarniške garancije in podaljšanega jamstva uvoznika glede na svoje potrebe, način uporabe vozila, predvideno trajanje financiranja in /ali lastništva ter ceno vozila.

Vse podrobnosti o podaljšanem jamstvu si lahko preberete v brošuri. 

Visokonapetostna baterija

Preverite pogoje podaljšenega jamstva za visokonapetostne baterije baterijskih vozil in priključnohibridnih vozil Škoda.

Lak in karoserija

 Preberite več o podaljšanem jamstvu za lak in karoserijo vozil Škoda.