Modeli
Meni
29.11.2023

Škoda Superb Combi z dvema novima paketoma opreme

Škoda Superb Combi je zdaj na voljo z dvema novima akcijskima paketoma opreme, ki ponujata več za manj: to sta Superb Combi Style Plus in Superb Combi Sportline Plus.

 

Superb Combi Style Plus

Linija opreme Style Plus je nadgradnja linije opreme Style z brezplačnimi kovinskimi barvami in paketom Navi. Tega sestavljajo: notranje vzvratno ogledalo s samodejnim zasenčenjem z USB-C , sistem Side assist - sistem za nadzor mrtvega kota, sistem Lane assist - pomoč pri ohranjanju smeri na voznem pasu, sistem za prepoznavanje prometnih znakov ter navigacijski sistem Amundsen + WEB radio. 

Poleg elementov, ki so vključeni le v paket Style Plus, imajo modeli Superb Combi Style Plus tudi vse značilnosti opreme Style. Tako imajo aktivni tempomat ACC do hitrosti 210 km/h, avtomatsko 3-področno klimatsko napravo, dekorativne elemente Argenzo Zebrano s kromiranimi poudarki in ambientalno osvetlitvijo, električno nastavljiva prednja sedeža, sovoznikov sedež s stikalom za zadnje potnike, LED paket notranjosti in KESSY, sistem za zagon motorja, odklepanje in zaklepanje vozila brez uporabe ključa. Opremljen je s FUL LED matričnimi žarometi z napravo za čiščenje žarometov, s FULL LED zadnjimi lučmi z dinamičnima smernikoma, virtualnim pedalom za odpiranje prtljažnih vrat, vozniku pa za več varnosti pomaga sistem Side Assist s senzorjem za zaznavanje mrtvega kota z opozorilno lučko. Del opreme Style so tudi aluminijasta antracitna 17-colska platišča Drakon.

 

Superb Combi Sportline Plus

Linija opreme Sportline Plus je nadgradnja linije opreme Sportline z brezplačnimi kovinskimi barvami in paketom Navi. Tega sestavljajo: notranje vzvratno ogledalo s samodejnim zasenčenjem z USB-C, sistem Side assist - sistem za nadzor mrtvega kota, sistem Lane assist - pomoč pri ohranjanju smeri na voznem pasu, sistem za prepoznavanje prometnih znakov ter navigacijski sistem Amundsen + WEB radio. 

Poleg elementov, ki so vključeni le v paket Sportline Plus, imajo modeli Superb Combi Sportline Plus tudi vse značilnosti opreme Sportline. Tako imajo 18-colska aluminijasta platišča Vela, ogrevani in poklopni zunanji ogledali s spominsko funkcijo, FUL LED matrične žaromete in FUL LED zadnje luči z dinamičnima smernikoma, Sun Set - dodatno zatemnjena stekla od B-stebrička naprej, aktivni tempomat ACC z avtomatskim uravnavanjem razdalje do hitrosti 210 km/h, črno Sportline notranjost, športni in ogrevan 3-kraki večfunkcijski volan (upravljanje radia, telefona in menjalnika (DSG)), ogrevana sprednja sedeža, električno nastavljiv voznikov sedež s spominsko funkcijo, Kessy - sistem za zagon motorja, odklepanje in zaklepanje vozila brez uporabe ključa ter sistem Side Assist - senzor za zaznavanje mrtvega kota z opozorilno lučko.

 

Ugodno financiranje 

Vozilo Škoda Superb Combi Style Plus ali Škoda Superb Combi Sportline Plus je lahko vaše s financiranjem 1%, ki vam omogoča nakup za 1% njegove maloprodajne vrednosti. Doba odplačevanja in višina pologa vplivata na višino ostanka vrednosti ob koncu financiranja. To, kar je v vseh primerih enako, pa je višina mesečnega obroka. Ta ves čas financiranja znaša natanko en odstotek maloprodajne cene vozila na mesec, in to brez sprememb in skritih številk, brez drobnega tiska in presenečenj. Na povezavi spodaj lahko z enim samim klikom pridobite informativno ponudbo za nakup vozila pri izbranem trgovcu Škoda.