Modeli
Meni

Naj bo vsak km glasbeno doživetje

o

Naj vas Škoda tudi glasbeno "elektrificira" in popelje na nova zvočna popotovanja: tokrat ob pomoči DJ Borke, enega izmed ključnih protagonistov slovenske urbane klubske kulture. Preverite!

 

DJ Borka je za vas izbral glasbene sete nekaterih najbolj priljubljenih slovenskih didžejev in jih združil v priložnostne playliste, s katerimi bo vsak vaš prevoženi kilometer posebno glasbeno doživetje. 

Nočna vožnja

Glasbena kulisa, ustvarjena posebej za vaše nočne pustolovščine, vas bo popeljala po skrivnostnih ulicah in osvetljenih cestah. Zvoke sintetizatorjev, melanholične melodije in mehke ritme boste doživeli kot prijetno spremljavo, ki vam bo omogočila užitek v vožnji in poskrbela za koncentracijo na dogajanje na cesti. 

Na poti v službo

Poskrbite, da boste dan začeli s pravo energijo. S kombinacijo optimističnih in dinamičnih skladb boste pripravljeni za premagovanje izzivov na cesti, jutranja vožnja bo prijetnejša, delovni dan pa bo tako poln zagona.

Počitniška avantura

Čas je za oddih! Naša playlista »Počitniške pustolovščine« vam bo pomagala vzpostaviti sproščeno razpoloženje med dolgo vožnjo do izbranega cilja. S sončnimi ritmi, eksotičnimi melodijami in poletno energijo boste že ob prvem akordu začutili dopustniško sproščenost.

Prometni zamašek

Ste obtičali v zastoju? Nič hudega. Naj vam čas hiteje mine s playlisto »Prometni zamašek«. Sprostite se ob glasbi, ki vam bo pomagala ohranjati mirnost in dobro voljo tudi v najbolj zgoščenem prometu.

Škoda SLO HITI

Če si želite med vsako vožnjo ustvariti prijetno razpoloženje, si napolniti baterije za naporen delovni dan, občutiti počitniško razigranost ali v zastoju na cesti pregnati napetost, potem je playlista »Škoda SLO HITI«, na kateri najdete posebej izbrane skladbe nekaterih najbolj znanih slovenskih glasbenikov, vsekakor prava izbira. Te skladbe so dale prav posebno domačnost našim oglaševalskim kampanjam v zadnjih letih.