Modeli
Meni

Škoda Karoq 4X4

Karoq navdušuje z obliko, prilagodljivo notranjostjo, inovativno tehnologijo, izjemno funkcionalnostjo in največjim prtljažnikom v svojem razredu. Zaradi inteligentnega štirikolesnega pogona pa je Karoq še bolj univerzalno vozilo, ki se ne boji zapeljati z asfalta v neznano. 

Karoq s svojo prostorno, prilagodljivo notranjostjo in zmogljivostmi ustreza zalo različnim zahtevam, omogoča pa tudi izjemne vozne užitke tako na asfaltu kot tam, kjer se cesta konča. S 4382 mm skupne dolžine in največjim prtljažnikom v razredu (vsaj 521 litrov) je pripravljen na najrazličnejše naloge, osupnil pa vas bo v kombinaciji z inteligentnim štirikolesnim pogonom ter velikim prehodnim kotom spredaj in zadaj. 

Karoq je lahko opremljen z vsemi asistenčnimi sistemi in tehnologijami, ki so na voljo pri znamki Škoda. V standardno opremo pri vseh različicah s 4x4 pogonom sodijo Off-Road način ter način Snow (Sneg), za doplačilo pa je na voljo sistem prilagodljivega blaženja DCC, ki ga je mogoče nastaviti v enega od treh načinov (Comfort, Normal in Sport). 

Odvisno od motorja lahko Škoda Karoq za sabo vleče do 2000 kg tovora. 

Zahvaljujoč kompaktnim dimenzijam ponuja Karoq največji vstopni in izstopni kot med vsemi modeli - 19,9 stopinj oziroma 27,8 (v primeru, ko je opremljen z 19 palčnimi litimi platišči). Poleg večploščne sklopke za prenos navora med obema osema pomagajo pri vožnji po brezpotju še asistenčni sistemi in vozni program Off-Road. Za razliko od modelov s prednjim pogonom uporablja model Karoq 4x4 samodejni menjalnik DSG z večploščno sklopko v oljni kopeli, ki je sposobna prenašati večji navor. Zadnja prema s štirimi vodili zagotavlja optimalni oprijem tudi v najbolj zahtevnih pogojih.

Terenski vožnji je tudi na pogled še bolj prilagojen Karoq Scout s štirikolesnim pogonom, Karoq Sportline pa v kombinaciji s štirikolesnim pogonom športnost združuje s terensko samozavestjo.

 

Preverite aktualna vozila Škoda Karoq 4x4 na povezavi spodaj!