Modeli
Meni

Škoda Kodiaq 4X4

Skoraj dve tretjini kupcev modela Škoda Kodiaq se odloči za štirikolesni pogon, kar pomeni, da gre za najbolj priljubljen 4x4 model Škoda. Kodiaq ob tem ponuja še do sedem sedežev, izjemno prostornost in impresivno vlečno moč - za sabo namreč zmore vleči do 2500 kg!

Kodiaq je z dolžino 4697 mm eno največjih SUV vozil v svojem razredu. Zaradi izjemne prostornosti je prvi model znamke Škoda, ki kupcem ponuja tudi možnost tretje sedežne vrste in s tem prostor za sedem oseb. Prostornina prtljažnika znaša velikodušnih 2065 litrov, zato je ta model popolna izbira za družine. 

Model z največjo oddaljenostjo od tal med vsemi vozili Škoda je prav Škoda Kodiaq Scout s 194 mm. Ob tem ponuja ta model tudi večji vstopni in izstopni kot od standardne verzije, saj meri vstopni kot 20,1 stopinje, izstopni pa 22,8. Motor in podvozje ščiti paket za slaba cestišča, žarometi v polni LED tehniki ter LED meglenke pa pot vedno osvetljujejo do popolnosti. V kombinaciji s 2.0 TDI motorjem, ki zmore 110 kW, lahko Kodiaq 4x4 vleče tudi priklopnik, ki je težak do 2.500 kilogramov, kar je največ med vsemi modeli znamke Škoda. 

Kodiaq Sportline združuje športnost in dinamičnost. Na voljo je tudi s štirikolesnim pogonom, ki zagotavlja optimalno oprijemljivost in stabilnost na cesti. Prav tako je s štirikolesnim pogonom opremljena različica Kodiaq RS.

 

Preverite aktualna vozila Škoda Kodiaq 4x4 na povezavi spodaj!