Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj
Modeli

ŠKODA KODIAQ 4X4: PRODAJNA USPEŠNICA S 4X4 POGONOM

Skoraj dve tretjini kupcev modela ŠKODA KODIAQ se odloči za štirikolesni pogon, kar pomeni, da gre za najbolj priljubljen 4x4 model ŠKODA. KODIAQ ob tem ponuja še do sedem sedežev, izjemno prostornost in impresivno vlečno moč - za sabo namreč zmore vleči do 2500 kg!

KODIAQ je z dolžino 4697 mm eden največjih SUV vozil v svojem razredu. Zaradi izjemne prostornosti je prvi model znamke ŠKODA, ki kupcem ponuja tudi možnost tretje sedežne vrste in s tem prostor za sedem oseb. Zaradi prostornine prtljažnika, ki znaša velikodušnih 2065 litrov, je ta model popolna izbira za družine. In še nekaj je zanimivo: s tem modelom se je začelo obdobje sistema ŠKODA Connect, s pomočjo katerega se lahko vozilo poveže z Internetom in vozniku ter potnikom nudi številne storitve. 

Model z največjo oddaljenostjo od tal med vsemi vozili ŠKODA je prav ŠKODA KODIAQ SCOUT s 194 mm. Ob tem ponuja ta model tudi večji vstopni in izstopni kot od standardne verzije, saj meri vstopni kot 20,1 stopinje, izstopni pa 22,8. V kombinaciji s 2.0 TDI motorjem, ki zmore 110 kW, lahko KODIAQ 4x4 vleče tudi priklopnik, ki je težak do 2.500 kilogramov, kar je največ med vsemi modeli znamke ŠKODA. 

Vrhunski inteligentni štirikolesni pogon je mogoče kombinirati s skoraj vsemi motorji, ki so na voljo za model KODIAQ. Na izbiro je tako 6-stopenjski ročni kot 6- ali 7-stopenjski samodejni menjalnik DSG z dvojno sklopko

V različicah KODIAQ SCOUT in KODIAQ SPORTLINE pa ta model resnično izstopa. KODIAQ SCOUT je narejen za brezpotja in je na voljo zgolj s štirikolesnim pogonom. Motor in šasijo ščiti paket za slaba cestišča, žarometi v polni LED tehniki ter LED meglenke pa pot vedno osvetljujejo do popolnosti. Odmik od tal znaša 194 mm, večji kot pri običajni različici tega modela je tudi prehodni kot spredaj in zadaj. 

KODIAQ SPORTLINE združuje športnost in dinamičnost. Na voljo je tudi s štirikolesnim pogonom, ki zagotavlja optimalno oprijemljivost in stabilnost na cesti.