Modeli
Meni

Kraljevski videz

Scala Monte Carlo ni avtomobil, ki ga je lahko zasenčiti. Samozavesten videz sprednjega dela, ki vsebuje serijske TOP LED matrične žaromete, to zagotavljajo. Športen detajl so tudi črni vstavki v sprednjem odbijaču. Črni elementi se odlično ujemajo z vsako barvo karoserije, ki jo boste izbrali.

Športni zadek

Zadek s podaljšanim steklom in serijskimi TOP LED lučmi že na prvi pogled definira športnost modela Scala Monte Carlo. Nad odbijačem dominira izrazit črn difuzor v visokem sijaju. Edinstvena podrobnost je zapis imena znamke in modela s črnimi črkami.

Navdušujoč ambient

Za volanom Scale Monte Carlo vam bo dalo povsem novo predstavo o tem, kaj pomeni užitek v vožnji. Oprimite se športnega usnjenega večfunkcijskega volana, opremljenega s prestavnimi ročicami, in naj vas o dogajanju obvešča prilagodljivi digitalni informacijski zaslon s športno grafiko. Okrasni elementi v karbonskem videzu z rdečimi detajli in možnost spreminanja barve ambientalne osvetlitve, ki spreminja barvo, prispevajo k dinamičnejšemu videzu notranjosti.

Športni sedeži

Da bi bilo doživetje vožnje s tem dinamičnim modelom zares popolno, je notranjost opremljena s športnimi sedeži. Robustni, a udobni vas bodo ti športni sedeži s posebnim Monte Carlo dizajnom in bočno oporo objeli pri vsakem zavoju.

Panoramska streha

Velika panoramska streha s senčnikom v notranjost dovaja obilo dnevne svetlobe. Steklo je zatemnjeno, tako da v vozilo vstopa le udobna količina svetlobe in toplote.

Dirkaška zapuščina Monte Carla

Leta 1936 je Škoda prvič povzročila senzacijo na reliju Monte Carlo, ki se sicer odvija že vse od leta 1911. Zdeněk Pohl in Jaroslav Hausman sta Škodo Popular pripeljala vse do drugega mesta v kategoriji 1.500 ccm. Škoda je kasneje predstavila športno cestno različico tega modela - in tako je nastala družina modelov Monte Carlo. To je hkrati označilo začetek novih dirkaških zmag avtomobilov Škoda.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran