Modeli
Meni

Škoda Scala notranjost

Oblika sledi funkciji

Notranjost modela Škoda Scala odraža zunanje oblikovanje in izdelavo kompaktnih modelov potiska še korak naprej v prihodnost. Prostorni notranjosti dominira armaturna plošča s površinami iz mehke pene in prosto stoječim zaslonom, obdanim z okrasnim robom. Škodina prepoznavna ergonomija ostaja brez konkurence.

Škoda Scala notranjost

Nova perspektiva

Sedeti za volanom modela Scala vam bo omogočilo drugačno dojemanje užitka v vožnji. Sedeži, pokriti s sofisticirano tkanino iz mikrovlaken Suedia, večfunkcijski volanski obroč iz usnja s prestavno ročico in opcijski prilagodljivi digitalni informacijski zaslon bodo poskrbeli, da boste obdani z udobjem in vedno obveščeni o dogajanju. Dodatne informacije o podrobnostih, kot so parkirna mesta in vreme med potjo, so na voljo na zaslonu infozabavnega sistema, ki je v vašem vidnem polju.

Škoda Scala notranjost

Vaš slog, vaša Scala

Še ena prednost notranjosti modela Scala - poleg čustveno nabitega dizajna in visokokakovostnih materialov - je možnost individualizacije. Ambientalna osvetlitev z možnostjo spreminjanja barv prispeva k prijetnejši notranjosti.

Škoda Scala notranjost

Ogrevana notranjost

Mi mislimo na vaše udobje skozi vse leto. Pozimi ne more nič nadomestiti ogrevanega vetrobranskega stekla, ki odpravi potrebo po jutranjem strganju stekel. In ko pridete v avto premraženi, vas bodo hitro ogreli ogrevan volan in ogrevani sedeži spredaj in zadaj.

Škoda Scala notranjost

Dvopodročna klimatska naprava Climatronic

Klimatska naprava Climatronic vam omogoča uživanje v udobju samodejno vzdrževane temperature v avtomobilu. Climatronic ima dve coni, tako da si voznik in sopotnik lahko nastavita vsak svojo temperaturo. Funkcija Air Care učinkovito čisti zrak v notranjosti vozila. Senzor vlažnosti zmanjšuje rosenje vetrobranskega stekla in izboljšuje klimatsko udobje.

Škoda Scala notranjost

Panoramska streha

Velika opcijska panoramska streha s senčilom prinaša v notranjost veliko dnevne svetlobe. Steklo je zatemnjeno, zato v vozilo vstopi le udobna količina svetlobe in toplote.

Škoda Scala notranjost

XXL prtljažnik

Praktičen, pravilno oblikovan prtljažni prostor s številnimi točkami in kavlji za pritrditev ponuja velikodušnih 467 litrov prostornine. Ko se zložijo sedeži v zadnji vrsti, deljivi v razmerju 60/40, se volumen prtljažnika poveča na obilnih 1.410 litrov

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran