Modeli
Meni

Škoda Scala varnost

5 zvezdic

Euro NCAP je podelil modelu Škoda Scala najvišjo možno oceno petih zvezdic, s čimer potrjuje, da avtomobil nudi optimalno zaščito za vse potnike. V kategoriji zaščite odraslih potnikov je Scala prejela oceno 97 odstotkov vseh možnih točk, kar je ena najvišjih ocen v zgodovini Euro NCAP. Preskuševalci so prav tako podelili vseh šest točk za zaščito kolesarjev, kar odraža pozitiven učinek sistema Front Assist s prediktivno zaščito pešcev in kolesarjev.

Škoda Scala varnost

9 varnostnih blazin

Škoda Scala zagotavlja visoko raven pasivne varnosti z do devetimi varnostnimi blazinami in proaktivnim sistemom zaščite potnikov Crew Protect Assist. 

Škoda Scala varnost

Sistem eCall

Scala je opremljena s sistemom eCall, ki sporoča informacije, kot so lokacija avtomobila, število oseb v avtomobilu, položaj avtomobila pred in po nesreči ter status v primeru nesreče. Sistem je mogoče kadarkoli tudi ročno aktivirati preko gumbov v strešnem modulu.

Škoda Scala varnost

Sistemi za pomoč vozniku

Kompaktna Scala ponuja vrsto naprednih asistenčnih sistemov za pomoč vozniku, ki so bili prej rezervirani za bolj prestižna vozila. Ti sistemi so namenjeni zagotavljanju varnosti v gneči mestnega prometa in na dolgih avtocestnih odsekih.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran