Modeli
Meni

Škoda Scala Travel Assist

Travel Assist

Travel Assist vključuje več sistemov in funkcij. Ko so ti povezani, vam lahko avtomobil vožnjo močno olajša in poveča udobje. Ko je aktiviran, lahko Travel Assist samodejno ohranja avtomobil na voznem pasu ali sledi drugim vozilom na cesti.

Škoda Scala Travel Assist

Predvidljivi tempomat

Predvidljivi tempomat razširja funkcije prilagodljivega tempomata. Poleg sledenja prometu obdeluje tudi prepoznane prometne znake in omejitve hitrosti, shranjene v navigacijskem sistemu. To mu omogoča, da pravočasno prilagodi hitrost, na primer, ko se približuje ovinku, krožišču ali križišču, ali v odziv na omejitve hitrosti.

Škoda Scala Travel Assist

Prepoznavanje prometnih znakov

Modul za obdelavo slik išče skenirane slike znanih prometnih znakov in primerja rezultate z navigacijskimi podatki. Sistem obdeluje znake za omejitev hitrosti, prepoved prehitevanja, prepoved vstopa v enosmerne ulice in morebitna dodatna navodila, pa tudi povezane znake o odpravi omejitev, ter jih nato prikaže vozniku.

Škoda Scala Travel Assist

Prilagodljivi Lane Assist

Sistem Lane Assist  lahko zazna, kdaj nehote zapustite vozni pas. Deluje v povezavi s kamero, ki prepozna oznake voznega pasu na cesti, vključno z rumenimi črtami med cestnimi deli, prometne cone in druge robove ceste ali pasov. Izboljšana "prilagodljiva" različica pomeni, da poskuša sistem posredovati z namenom, da vozilo ohrani izbrano smer znotraj voznega pasu in ne vijuga.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran