Modeli
Meni

Škoda Kamiq Monte Carlo dizajn

Avtomobil, ki polepša cesto

Zapeljite po ulicah v slogu in z eleganco Monte Carla, ki je bil navdih za ta brezčasni mestni SUV. Črni elementi v visokem sijaju - okvir rešetke hladilnika in vstavki v sprednjem odbijaču - krasijo robusten sprednji del, ki vključuje deljene TOP LED matrične žaromete. Črni elementi se odlično ujemajo z vsako barvo, ki jo boste izbrali.

Škoda Kamiq Monte Carlo dizajn

Robustna eleganca

Zadnji del črnimi strešnimi nosilci v visokem sijaju in serijskimi TOP LED zadnjimi lučmi z dinamičnimi smerniki takoj definira športnost modela Kamiq Monte Carlo. Zadnjemu odbijaču dominira izrazit črn difuzor. Edinstvena podrobnost je zapis imena znamke in modela s črnimi črkami.

Škoda Kamiq Monte Carlo dizajn

Navdušujoč ambient

Za volanom Kamiqa Monte Carlo vam bo dalo povsem novo predstavo o tem, kaj pomeni užitek v vožnji. Oprimite se športnega usnjenega večfunkcijskega volana, opremljenega s prestavnimi ročicami, in naj vas o dogajanju obvešča prilagodljivi digitalni informacijski zaslon s športno grafiko. Okrasni elementi v karbonskem videzu z rdečimi detajli in možnost spreminanja barve ambientalne osvetlitve, ki spreminja barvo, prispevajo k dinamičnejšemu videzu notranjosti.

Škoda Kamiq Monte Carlo dizajn

Športni sedeži

Da bi bilo doživetje vožnje s tem dinamičnim modelom zares popolno, je notranjost opremljena s športnimi sedeži. Robustni, a udobni vas bodo ti športni sedeži s posebnim Monte Carlo dizajnom in bočno oporo objeli pri vsakem zavoju.

Škoda Kamiq Monte Carlo dizajn

Panoramska streha

Velika panoramska streha s senčnikom v notranjost dovaja obilo dnevne svetlobe. Steklo je zatemnjeno, tako da v vozilo vstopa le udobna količina svetlobe in toplote.

Škoda Kamiq Monte Carlo dizajn

Dirkaška zapuščina Monte Carla

Leta 1936 je Škoda prvič povzročila senzacijo na reliju Monte Carlo, ki se sicer odvija že vse od leta 1911. Zdeněk Pohl in Jaroslav Hausman sta Škodo Popular pripeljala vse do drugega mesta v kategoriji 1.500 ccm. Škoda je kasneje predstavila športno cestno različico tega modela - in tako je nastala družina modelov Monte Carlo. To je hkrati označilo začetek novih dirkaških zmag avtomobilov Škoda.

Družina modelov Škoda nadaljuje to dolgoletno tradicijo s ponudbo treh kompaktnih modelov - modelov Kamiq, Fabia in Scala - v različici Monte Carlo, ki prekipeva od sloga in dirkaškega duha. Tako lahko tudi vi postanete del dolge Škodine dirkaške zgodovine.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran