Modeli
Meni

Škoda Kamiq povezljivost

Sodobni infozabavni sistemi

Model Kamiq Monte Carlo ponuja dva tipa infozabavnih sistemov: standardni sistem Škoda Infotainment z 8,25-palčnim zaslonom in opcijski sistem Škoda Navigation z 9,2-palčnim zaslonom. Slednji vključuje tudi brezžično povezavo SmartLink ali štiri zvočnike v zadnjem delu vozila, vedno pa je opremljen z 10,25-palčnim digitalnim informacijskim zaslonom. Dodatne funkcije, kot so telefonski predal Phone Box ali štirje hitri priključki USB-C, je mogoče dodati kot del izbirnih paketov.

Škoda Kamiq povezljivost

Škoda Connect

Spletne storitve Škoda Connect omogočajo spletno navigacijo in informacijske storitve, možnost daljinskega upravljanja izbranih funkcij vozila prek telefona z aplikacijo MyŠkoda ter interakcijo na daljavo s servisnim centrom Škoda po vašem izboru.

Škoda Kamiq povezljivost

SmartLink

SmartLink vam omogoča povezavo med pametnim telefonom in vgrajenim informacijskim sistemom prek Apple CarPlay ali Android Auto. Predvajajte glasbo, sledite navigaciji, upravljajte s sporočili in klici ali poslušajte svoj najljubši podcast.

Škoda Kamiq povezljivost

Phone Box

Phone Box je predal za shranjevanje, ki je namenjen brezžičnemu polnjenju mobilnih telefonov in za ojačanje mobilnega signala. Telefonski predal Phone Box lahko opravlja in sprejema klice celo, ko je signal slab.

Škoda Kamiq povezljivost

Do 5 USB-C priključkov

Kamiq Monte Carlo je serijsko opremljen z dvema sodobnima osvetljenima sprednjima USB-C priključkoma (15 W) za prenos podatkov in polnjenje.  Po želji ju je mogoče zamenjati s štirimi hitrimi USB-C priključki (45 W) - dvema spredaj in dvema zadaj. Dodaten USB-C priključek je mogoče po želji dodati tudi pri vzvratnem ogledalu za polnjenje kamere.

Škoda Kamiq povezljivost

Naravno glasovno upravljanje

Z glasovno asistentko Lauro bo vaš avto ubogal vsako vašo besedo. A na stroge odrezave ukaze lahko kar pozabite. Zdaj lahko avto upravljate z Lauro, ki razume običajni govor. Laura vam bo pomagala upravljati navigacijo, medije, infozabavni sistem, klimatsko napravo in sporočila ter vam hkrati omogočala boljšo koncentracijo na vožnjo.

Škoda Kamiq povezljivost

Vroči gumbi

Rdeči gumb na desni takoj pokliče pomoč, če ste udeleženi v nesreči ali pa se ji priča. Če se vam avto pokvari, srednji gumb pokliče vaš servisni center. Levi gumb pa lahko uporabite za več informacij prek storitve Škoda Infoline.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran