Modeli
Meni

Škoda Kamiq notranjost

Oblika sledi funkciji

Notranjost Škode Kamiq odraža njegov zunanji videz in izdelavo kompaktnih modelov premika korak naprej v prihodnost. V prostorni notranjosti dominira armaturna plošča s površinami iz mehke pene in samostoječim zaslonom, obdanim z dekorativno obrobo. Ergonomija, tako značilna za Škodo, tudi v tem modelu ostaja brez konkurence.

Škoda Kamiq notranjost

Nova perspektiva

Sedeti za volanom Kamiqa vam bo omogočilo drugačno dojemanje užitka v vožnji. Sedeži, pokriti s sofisticirano tkanino iz mikrovlaken Suedia, večfunkcijski volanski obroč iz usnja s prestavno ročico in opcijski prilagodljivi digitalni informacijski zaslon bodo poskrbeli, da boste obdani z udobjem in vedno obveščeni o dogajanju. Dodatne informacije o podrobnostih, kot so parkirna mesta in vreme med potjo, so na voljo na zaslonu infozabavnega sistema, ki je v vašem vidnem polju.

Škoda Kamiq notranjost

Vaš slog, vaš Kamiq

Še ena prednost notranjosti Kamiqa - poleg čustveno nabitega dizajna in visokokakovostnih materialov - je možnost individualizacije. Ambientalna osvetlitev z možnostjo spreminjanja barv prispeva k prijetnejši notranjosti.

Škoda Kamiq notranjost

Ogrevana notranjost

Mi mislimo na vaše udobje skozi vse leto. Pozimi ne more nič nadomestiti ogrevanega vetrobranskega steklo, ki odpravi potrebo po jutranjem strganju stekel. Toda ko pridete v avto premraženi, vas bodo hitro ogreli ogrevan volan in ogrevani sedeži spredaj in zadaj.

Škoda Kamiq notranjost

Dvopodročna klimatska naprava Climatronic

Klimatska naprava Climatronic vam omogoča uživanje v udobju samodejno vzdrževane temperature v avtomobilu. Climatronic ima dve coni, tako da si voznik in sopotnik lahko nastavita vsak svojo temperaturo. Funkcija Air Care učinkovito čisti zrak v notranjosti vozila. Senzor vlažnosti zmanjšuje rosenje vetrobranskega stekla in izboljšuje klimatsko udobje.

Škoda Kamiq notranjost

Panoramska streha

Velika opcijska panoramska streha s senčilom prinaša v notranjost veliko dnevne svetlobe. Steklo je zatemnjeno, zato v vozilo vstopi le udobna količina svetlobe in toplote.

Škoda Kamiq notranjost

XXL prtljažnik

Praktičen, pravilno oblikovan prtljažni prostor s številnimi točkami in kavlji za pritrditev ponuja velikodušnih 400 litrov prostornine. Ko se zložijo sedeži v zadnji vrsti, deljivi v razmerju 60/40, se volumen prtljažnika poveča na obilnih 1.395 litrov

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran