Modeli
Meni

Škoda Kamiq varnost

5 zvezdic

Euro NCAP je podelil Škodi Kamiq najvišjo možno oceno petih zvezdic, s čimer potrjuje, da avtomobil nudi optimalno zaščito za vse potnike. V kategoriji zaščite odraslih potnikov je Kamiq prejel oceno 96 odstotkov vseh možnih točk, kar je ena najvišjih ocen v zgodovini Euro NCAP. Preskuševalci so prav tako podelili vseh šest točk za zaščito kolesarjev, kar odraža pozitiven učinek sistema Front Assist s prediktivno zaščito pešcev in kolesarjev.

Škoda Kamiq varnost

9 varnostnih blazin

Škoda Kamiq zagotavlja visoko raven pasivne varnosti z do devetimi varnostnimi blazinami in proaktivnim sistemom zaščite potnikov Crew Protect Assist. 

Škoda Kamiq varnost

Sistem eCall

Kamiq je opremljen s sistemom eCall, ki sporoča informacije, kot so lokacija avtomobila, število oseb v avtomobilu, položaj avtomobila pred in po nesreči ter status v primeru nesreče. Sistem je mogoče kadarkoli tudi ročno aktivirati preko gumbov v strešnem modulu.

Škoda Kamiq varnost

Sistemi za pomoč vozniku

Kompaktni Kamiq ponuja vrsto naprednih asistenčnih sistemov za pomoč vozniku, ki so bili prej rezervirani za bolj prestižna vozila. Ti sistemi so namenjeni zagotavljanju varnosti v gneči mestnega prometa in na dolgih avtocestnih odsekih.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran