Modeli
Meni

Škoda Kamiq pametna tehnologija

Digitalni zaslon

Kamiq je standardno opremljen z digitalno različico merilnikov. 8-palčni barvni zaslon ima 16 milijonov barv. Pri straneh ga dopolnjujeta dva osvetljena pasova, grafično oblikovana tako, da se brezhibno zlivata z zaslonom in tvorita celoto.

Škoda Kamiq pametna tehnologija

Digitalna instrumentna plošča

Popoln pregled zagotavlja digitalna instrumentna plošča, ki ponuja izbiro petih postavitev. Te je mogoče izbrati po želji. Podatki o vozilu in vožnji, skupaj z drugimi informacijami, kot so navigacija, predvajanje medijskih vsebin in telefon, so prikazani na 10,25-palčnem zaslonu, ki spreminja barvo v skladu z izbranim odtenkom ambientalne osvetlitve.

Škoda Kamiq pametna tehnologija

Phone Box z brezžičnim polnjenjem

Telefonski predal Phone Box je predal za shranjevanje mobilnega telefona v sredinski konzoli, ki omogoča klice tudi v primeru slabega signala ter polnjenje pametnega telefona z uporabo standarda brezžičnega polnjenja Qi.

Škoda Kamiq pametna tehnologija

Električno pomična prtljažna vrata z virtualnim pedalom

Peta vrata modela Škoda Kamiq je mogoče po želji upravljati s pritiskom na gumb z voznikovega sedeža, na daljavo s ključem ali s pritiskom gumba na vratih samih. Avtomobil je mogoče opremiti z dodatnim virtualnim pedalom za brezkontaktno odpiranje/zapiranje prtljažnika.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran