Modeli
Meni

Znak odličnosti

Napis "Laurin & Klement" je eden od ekskluzivnih elementov, po katerih se ta avtomobil takoj razlikuje od drugih različic. Elegantna oznaka L&K na obeh sprednjih blatnikih namiguje, da gre za bogato opremljen in izjemen avtomobil.

Podrobnosti so ključne

Poleg oznake L&K na obeh sprednjih blatnikih je Superb Combi Laurin & Klement takoj prepoznaven tudi po okrasnem robu na odbijaču, ki je izdelan v edinstvenem temnem mat kromu. Serijski kromirani okvirji stranskih oken prispevajo k elegantnemu videzu vozila.

Svetlobni podpis, kot ga nima nihče drug

Ne bojte se izstopati. Serijsko vgrajeni matrični žarometi LED in zadnje luči LED z animiranimi smerniki in funkcijo Coming/Leaving Home zagotavljajo, da se v prometu nikakor ne boste preprosto stopili z množico. Še več, tudi v temi bo vsaka vožnja nepozabno doživetje.

Privlačna kolesa

Privlačen videz avtomobila poudarjajo platišča z ekskluzivnim dizajnom Laurin & Klement. Izbirate lahko med standardnimi 18-palčnimi platišči Belatrix ali opcijskimi 19-palčnimi platišči Veritate, obe v antracitni barvi.

Popolna povezanost z avtomobilom ...

... zahvaljujoč ogrevanemu večfunkcijskemu volanu z oznako L&K. S projicirnim zaslonom, 10-palčno digitalno instrumentno ploščo in 13-palčnim zaslonom infozabavnega sistema boste imeli vse pomembne informacije na dosegu roke. Vse potnike v Superbu Combi Laurin & Klement bodo obdajali vrhunski materiali in številne funkcije udobja, s katerimi bo vožnja v iskanju novih dogodivščin čisti užitek.

Razkošje v lastnem slogu

Prilagodite notranjost vozila Superb Combi Laurin & Klement tako, da bo povsem odražala vašo osebnost. Izbirate lahko med dvema izbirama Design Selections: ecoSuite Black s črnim usnjenim oblazinjenjem in ecoSuite Cognac z usnjem v barvi konjaka. Obe različici imata ergonomske ogrevane in prezračevane sprednje sedeže z masažno funkcijo ter napis Laurin & Klement, všit na naslonu za glavo. Poleg tega vam bo njuna funkcija Smart Comfort Entry olajšala vstopanje in izstopanje iz vozila.

Veseli nas, da ste tako zahtevni

Pri Superbu Combi Laurin & Klement ne boste uživali le v ekskluzivnih oblikovnih značilnostih. Na voljo vam je tudi bogata serijska oprema, kamor sodijo KESSY Advanced, zvočni sistem CANTON, električna peta vrata z virtualnim pedalom, dinamično uravnavanje podvozja Plus in progresivno krmiljenje.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran