Modeli
Meni

Povezljivost

Najsodobnejši infozabavni sistemi

Superb Combi Laurin & Klement ponuja dve vrsti infozabavnih sistemov, in sicer standardni Škoda Infotainment z 10-palčnim zaslonom in opcijski 13-palčni Škoda Navigation, vključno s čistilcem zaslona v Jumbo Boxu.

Povezljivost

Škoda Connect

Škoda Connect združuje niz spletnih storitev, razdeljenih v logične tematske pakete, pa naj si želite razširiti zmogljivosti sistema infozabavnih vsebin, olajšati skrb za tehnično stanje vozila ali pridobiti dostop do svojega vozila Škoda na daljavo. 

Več o storitvah

Povezljivost

SmartLink

SmartLink omogoča povezavo med pametnim telefonom in vgrajenim infozabavnim sistemom prek Apple CarPlay ali Android Auto. Predvajajte glasbo, prebirajte besedilna sporočila in sprejemajte klice ali poslušajte najljubši podcast.

Povezljivost

Phone Box

To je prostor za shranjevanje, ki se uporablja za brezžično polnjenje mobilnega telefona. Superb Combi Laurin & Klement omogoča brezžično polnjenje pametnih telefonov z močjo do 15 W in aktivnim hlajenjem.

Povezljivost

5 USB-C priključkov

Superb Combi Laurin & Klement je opremljen s štirimi priključki za hitro polnjenje USB-C (45 W) - dvema spredaj in dvema zadaj. Peti priključek USB-C (15 W) je v vzvratnem ogledalu za polnjenje avtomobilske kamere.

Povezljivost

Naravno glasovno upravljanje

Z glasovno asistentko Lauro bo vaš avtomobil čakal na vsako vašo besedo in izpolnjeval vaše ukaze. Laura razume običajen govor in vam bo pomagala upravljati navigacijo, medije, infozabavni sistem, klimatsko napravo in besedilna sporočila, vi pa se boste lahko bolje osredotočili na vožnjo.

Povezljivost

Vroči gumbi

Rdeči gumb SOS takoj pokliče na pomoč, če ste udeleženi v prometni nesreči ali pa ste ji priča. Z gumbom Info lahko poiščete dodatne informacije, gumb na desni strani pa pokliče servisni center, če pride do okvare vozila.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran