Modeli
Meni

Prilagodljivi prtljažnik

Električni pokrov prtljažnega prostora

Vsa vsebina prtljažnika naj bo vedno dostopna in pod nadzorom. Z električnim pokrovom prtljažnega prostora jo lahko preprosto skrijete ali pa naredite še bolj dostopno. Vse to s pritiskom na gumb.

Prilagodljivi prtljažnik

Prilagodljivo dno prtljažnika

Praktično variabilno dno prtljažnika s prostorom za shranjevanje pod dnom vam bo pomagalo ohraniti prtljažni prostor lepo urejen. Imate v avtomobilu dodatno opremo, ki jo želite vzeti s seboj, kamor koli potujete, vendar jo redko uporabljate? Prostor za shranjevanje pod dnom je idealna rešitev zanje.

Prilagodljivi prtljažnik

Mreže v prtljažniku

Zaradi pametno zasnovanega sistema mrež, kljukic in polic v prtljažniku vam ni treba sklepati kompromisov. Mreže v prtljažniku z varnostnimi kljukicami namreč preprečujejo premikanje manjših predmetov.

Prilagodljivi prtljažnik

Pritrdilni elementi

Prtljažnik vozila Superb Combi L&K ima v značilnem Škodinem slogu izjemno praktično opremo. Predmete lahko v prtljažnik pritrdite s pritrdilnimi elementi. Škatle ali nakupovalne vrečke, na primer, preprosto potisnite med pritrdila in ne bodo več drsele naokoli. Pritrdilne elemente lahko zložite in jih shranite ob straneh ali pod variabilnim dnom prtljažnika.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran