Modeli
Meni

Oblikovanje

Očarljiva lepota

Škoda Superb Combi je dobil čudovito obliko z gladkimi, a izrazitimi in jasno definiranimi linijami ter nove matrične žaromete LED s tradicionalno kristalasto obliko, ki jo je navdihnil češki kristal. 

Oblikovanje

Edinstveno privlačna razmerja

Osupljivo elegantno silhueto vozila Superb Combi poudarja aerodinamično optimizirana in podaljšana strešna linija z dinamično oblikovanim zadnjim delom in podaljšanim zadnjim spojlerjem. Aerodinamično oblikovana stranska ogledala in tornado linija, ki se razteza od prednjih kolesnih lokov do zadnjih luči, dajejo avtomobilu dinamičen in atletski videz. Mogočnost Superba Combi še dodatno povečajo do 19-palčna platišča, ki so na voljo v več izvedbah.

Oblikovanje

Videz, ki vzbuja spoštovanje

Privlačen in eleganten videz zadnjega dela vozila poudarjajo zelo ozke zadnje luči LED z animiranimi smerniki in pozdravnim učinkom, ki zaradi svoje oblike in kristalaste strukture ustvarjajo za ta model značilen svetlobni podpis. Velika peta vrata in nizek nakladalni prag omogočata enostaven dostop do prostornega prtljažnika. Češnjica na torti je stilsko oblikovan zadnji odbijač s širokim difuzorjem in novim napisom Škoda na prtljažnih vratih.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran